13%+ procentu likmes no vairākiem kreditēšanas uzņēmumiem Mintos platformā

Pirmo reizi pēc ilgāka laika Mintos platformā tiek piedāvātas investīciju iespējas ar vidēji augstu procentu likmi (EUR valūtā) – pēdējo divu nedēļu laikā platformā ir izvietotas vairāk nekā 10 miljonu vērtas aizdevumu investīcijas ar 13%+ procentu likmi.

Augstākas procentu likmes piedāvā virkne kreditēšanas uzņēmumu, kas darbojas Eiropā, Āzijā un Āfrikā, kur pieprasījums pēc aizņēmumiem aug un aizdevumu atmaksa ir stabila. Arī vidējā svērtā procentu likme visām jaunajām investīcijām (EUR valūtā) Mintos platformā ir pieaugusi no 8,6% janvārī uz 9,6% februārī, bet tagad tā sasniedz jau 10,6%.

Kreditēšanas uzņēmumi, kas piedāvā divciparu procentu likmes

Planet42 – Dienvidāfrikā bāzētais kreditēšanas uzņēmums, kas nesen uzsāka sadarbību ar Mintos, pašlaik piedāvā procentu likmes līdz pat 16 %. Kā norāda Planet42 izpilddirektors un līdzdibinātājs Eerik Oja, “Planet42 Dienvidāfrikā novēro vēl nebijušu pieprasījumu pēc automašīnām. Mūsu ļoti spēcīgās maržas dod iespēju ilgtspējīgi paplašināt uzņēmuma darbību pat ar augstām finansējuma likmēm – esam aizņēmušies naudu pat ar 20% likmi. Esam gandarīti, ka Mintos investoriem varam piedāvāt divciparu procentu likmes investīcijām nodrošinātos aizdevumos.”

Savukārt Kenijā bāzētais kreditēšanas uzņēmums Zenka piedāvā procentu likmes līdz 15,5 %. “Nepārtrauktā dinamiskā mazo uzņēmumu sektora izaugsme Kenijā nozīmē, ka palielinās pieprasījums pēc īstermiņa finansiāla atbalsta. No mūsu viedokļa raugoties, šāds pieprasījums apvienojumā ar labvēlīgu uzņēmējdarbības vidi un stabilu ģeopolitisko situāciju rada gandrīz neierobežotas uzņēmējdarbības iespējas,” komentē Zenka izpilddirektors Duncun Motanya.

Līdztekus pašreizējai naudas atmaksas kampaņi Creditstar piedāvā procentu likmes līdz pat 15% apmērā. Saskaņā ar Creditstar finanšu direktora Sven Silver teikto, “grupas kreditēšanas meitasuzņēmumi Mintos investoriem piedāvā aizdevumus ar atpirkšanas saistībām un lielāku atdevi. Šāda investoriem piedāvātā atdeve palīdz mums finansēt Creditstar pieaugošo un labus rezultātus nesošo patēriņa kredītu portfeļu izaugsmi mūsu mērķa tirgos”.

Papildus jau minētājiem uzņēmumiem gan Eleving Group, gan Mozipo piedāvā likmes līdz 14%. LF TECH likmes sasniedz 13,6 %, bet DanaRupiah un ExpressCredit piedāvā likmes līdz 13,5 %.

Ja apsver iespēju investēt šajos aizdevumos ar augstākām procentu likmēm, apskati Mintos pirmreizējo tirgu, kur atradīsi 13%+ investīciju iespējas aizdevumos.

Atruna:

Šī ir mārketinga komunikācija, un tā nekādā gadījumā nav uzskatāma par investīciju izpēti, padomu vai ieteikumu investēt. Nav garantijas, ka investētā summa tiks atmaksāta. Finanšu instrumentu iepriekšējie rezultāti negarantē peļņu nākotnē. Investēšana finanšu instrumentos ir saistīta ar risku; pirms investē, izvērtē savas zināšanas, pieredzi, finansiālo situāciju un investīciju mērķus.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner