Cashwagon heeft het aanbod voor investeerders uitgebreid door ongedekte leningen op afbetaling op Mintos te plaatsen

Cashwagon, het eerste bedrijf uit de APAC-regio dat zich bij Mintos heeft aangesloten, heeft zijn aanbod voor investeerders uitgebreid door ongedekte persoonlijke leningen op afbetaling op de markt te brengen.

Sinds de start van de samenwerking tussen Cashwagon en Mintos in november 2018, heeft het bedrijf leningen op de Mintos marktplaats gefinancierd met een totale waarde van in totaal meer dan EUR 119 miljoen.

Cashwagon heeft het hoofdkantoor in Singapore en is actief in vijf landen – Sri Lanka, Indonesië, Vietnam, Maleisië en de Filippijnen. Het bedrijf is van plan om dit jaar op meer markten in de APAC-regio te starten. Per november, vorig jaar, bedraagt de netto kredietportefeuille van de Cashwagon groep EUR 26 miljoen.

De digitale oplossingen van Cashwagon helpen meer dan 1 miljoen mensen in de APAC-regio om aan hun dagelijkse financiële behoeften te voldoen.

Het nieuwe aanbod van Cashwagon op Mintos  

Het Indonesische digitale platform van Cashwagon biedt nu leningen variërend van EUR 161 tot EUR 645, met een aflossingsperiode van twee tot drie maanden. De leningen worden vermeld in EUR en het verwachte netto jaarlijkse rendement voor beleggers is maximaal 13%.

Indonesische leningen op Mintos marktplaats worden verstrekt door Peerman Pte. Ltd., een bedrijf dat naar behoren is opgericht en geregistreerd onder de wetgeving van Singapore. Peerman Pte. Ltd. fungeert als een kredietverstrekker aan individuele kredietnemers op het online peer-to-peer platform voor leningen van Cashwagon.

Alle leningen die worden aangeboden en beschikbaar zijn voor investeringen op Mintos worden gedekt door een terugkoopgarantie door Peerman Pte. Ltd. Dit betekent dat als een lening 60 dagen of langer achterstallig wordt, deze door de kredietverstrekker Peerman Pte. Ltd. wordt teruggekocht. Bovendien houdt Peerman Pte. Ltd. als kredietverstrekker 10% van alle leningen die op Mintos zijn geplaatst, om ook iets op het spel te hebben staan. En tot slot is er extra beveiliging gewaarborgd door de Cashwagon Pte. Ltd. (Singapore) groepsgarantie.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner