De Mintos Risk Scores worden op 27 januari bijgewerkt

Op woensdag 27 januari 2021 zullen de Mintos Risk Score en de subscores worden bijgewerkt voor de beschikbare leningen op het platform van Mintos.

Deze actualiseringen zijn gebaseerd op gegevens van het derde kwartaal van 2020. Dit zal de eerste wijziging zijn in de Mintos Risk Score en de subscores sinds de lancering van dit nieuwe instrument voor de risicobeoordeling van leningen op ons platform.

Met de nieuwe hoeveelheid gegevens die voor de Mintos Risk Score en de 4 verschillende subscores worden geleverd, hebben we ook een nieuwe benadering ontwikkeld voor de manier waarop deze informatie aan beleggers zal worden gepresenteerd.

Op woensdag komen we met een nieuwe plek op Mintos waar beleggers gemakkelijker toegang hebben tot het overzicht van de huidige en historische wijzigingen van de Mintos Risk Score en de subscores. Woensdag zullen we hier meer informatie over delen op onze blog.

Wees voorbereid om je beleggingsstrategieën aan te passen aan je risicobereidheid zodra de Mintos Risk Score is bijgewerkt.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner