Finko verlengt de cashback-campagne voor zijn Oekraïense kredietverstrekkers!

Heb je de kans gemist om een ​​cashback van 0,5% te verdienen? Nu is er nog een kans – Finko verlengt de cashback-campagne van zijn Oekraïense kredietverstrekkers (Dinero en Ukrpozyka) tot 23 februari! Houd er rekening mee dat wanneer u zich eerder voor deze campagne had aangemeld en nu wilt deelnemen, u zich opnieuw moet aanmelden.


We hebben vandaag goed nieuws voor alle beleggers op Mintos – twee van de Oekraïense kredietverstrekkers (onderdeel van de Finko groep) bieden u nu de kans om via hun cashback campagne een extra bonus op uw investering te verdienen – Dinero en Ukrpozyka.

Dinero en Ukrpozyka verstrekken kortlopende leningen met een looptijd van maximaal 30 dagen. Daarom zullen beleggers profiteren van een van de hoogste rendementen die momenteel op Mintos kunnen worden behaald.

De voorwaarden van de cashback campagnes zijn voor beide kredietverstrekkers identiek en u kunt een cashback van 0,5% verdienen wanneer u belegt in hun leningen vermeld in Euro (EUR). Enkel investeringen op de primaire markt van Mintos komen in aanmerking (handmatig of via Auto Invest). De minimale investering is EUR 10. Als u de cashback wilt ontvangen, dient u zich voor de campagne aan te melden voordat u investeringen doet. De cashback wordt binnen 7 werkdagen na de investering op uw Mintos account bijgeschreven.

Deze speciale aanbieding is voor een beperkte tijd geldig, van 19 februari tot 23 februari dit jaar, dus mis het niet!

Over Finko groep:

Finko is een wereldwijd financieringsbedrijf dat actief is in Armenië, Moldavië, Oekraïne, Rusland en Georgië. Sinds december 2019 worden alle leningen die de verschillende merken van het bedrijf (Varks, Sebo, Dinero, Metrokredit en Lendo) verstrekt op Mintos vermeld onder het merk Finko. Finko heeft meer dan 1,5 miljoen geregistreerde klanten en heeft sinds de oprichting 12,8 miljoen aanvragen voor leningen verwerkt. Per 30 november 2019 hebben alle merken van Finko samen meer dan € 577 miljoen aan leningen verstrekt. Het bedrijf groeit voortdurend en onderzoekt aldoor de mogelijkheden om nieuwe markten te betreden. Sommige aandelenbeleggers van Finko en Mintos overlappen elkaar.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner