Geconsolideerd jaarverslag van Mintos over het jaar 2019

We publiceren het geconsolideerde jaarverslag van Mintos Holdings om onze beleggers en andere belanghebbenden te informeren over de bedrijfsresultaten van Mintos in 2019.

In het geconsolideerde jaarverslag over het jaar 2019 delen we de jaarrekening van het afgelopen jaar (gerealiseerde en niet-gerealiseerde resultaten, financiële positie, kasstromen, mutaties in het eigen vermogen). Naast de financiële gegevens bevat het geconsolideerde verslag ook een gedetailleerd bestuursverslag dat door de medeoprichters van Mintos – CEO Martins Sulte en CFO/COO Martins Valters – is opgesteld. Naast een overzicht van de gebeurtenissen in 2019, gaat het bestuursverslag ook in op maatregelen die zijn genomen om de effecten van de COVID-19 pandemie op de activiteiten van het bedrijf in 2020 te minimaliseren.

Sinds 2015 hebben we gecontroleerde jaarverslagen van AS Mintos Marketplace gepubliceerd, een entiteit van Mintos die het platform van Mintos beheert. Aangezien de Mintos groep aanzienlijk is gegroeid en uitgebreid, publiceren we vanaf dit jaar in plaats daarvan een gecontroleerd geconsolideerd verslag voor AS Mintos Holdings. Dit rapport omvat de activiteiten van de hele groep, inclusief AS Mintos Marketplace, en biedt nog meer inzicht en transparantie voor onze beleggers en andere doelgroepen.

Je kunt het geconsolideerde jaarverslag van Mintos over het jaar 2019 en andere jaarverslagen sinds 2015 op onze website lezen.

Je kunt het bestuursverslag hier in het dutch lezen.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner