Het aantal verlengingen van een lening is nu veranderd van drie naar zes.

In oktober vorig jaar, introduceerde Mintos de functie voor verlenging van het betalingsschema op het platform. Deze functie is geïntroduceerd omdat in de praktijk veel kredietverstrekkers verlenging van het betalingsschema aan hun kredietnemers aanbieden. Deze functie biedt beleggers meer transparantie met een beter overzicht van het betalingsschema van de kredietnemers bij de kredietverstrekker.

Vanaf vandaag, 13 maart 2020, is het maximale aantal mogelijke verlengingen per lening op Mintos gewijzigd naar zes, ten opzichte van de vorige drie mogelijke verlengingen.

Het nieuwe maximale aantal verlengingen zal beschikbaar zijn voor alle leningen waarbij kredietnemers de mogelijkheid tot verlenging hebben. De bestaande leningen met maximaal drie verlengingen worden automatisch verlengd tot maximaal zes verlengingen. Beleggers bij Mintos zullen gedurende de resterende looptijd van de lening dezelfde rente blijven verdienen.

Als een belegger een lening heeft die drie verlengingen heeft bereikt en, in het kader van de update naar zes verlengingen, de eerder overeengekomen drie heeft overschreden, zal de kredietverstrekker de lening terugkopen. In een dergelijk geval worden beleggers vriendelijk verzocht contact op te nemen met de klantenservice.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met [email protected].

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner