Het portfolio limiet is verhoogd naar €500 000 en de nieuwste kredietverstrekkers zijn direct beschikbaar

Wijzigingen in Invest & Access bij Mintos verhogen de limiet van de portefeuille van beleggers en vanaf 2 maart 2020 introduceren we een wijziging met betrekking tot de onmiddellijke beschikbaarheid van leningen van nieuwe kredietverstrekkers op Mintos voor degenen die Invest & Access gebruiken.

De limiet van de omvang van de portefeuille voor Invest & Access is nu verhoogd van € 200.000 naar € 500.000. Veel beleggers hebben om deze wijziging gevraagd en we hebben de mogelijkheden getest voor het direct uitbetalen van grotere bedragen met Invest & Access. We hebben vastgesteld dat deze wijziging mogelijk is door de balans tussen het aantal beleggers dat Invest & Access gebruikt en het beschikbare saldo. De verhoging van de limiet van de portefeuille helpt met het automatiseren van grotere portefeuilles wat zorgt voor meer flexibiliteit voor zowel geld verdienen als laten uitbetalen.

Vanaf aanstaande maandag introduceren we ook wijzigingen in de beschikbaarheid van leningen van nieuwe kredietverstrekkers op Mintos voor gebruikers van Invest & Access. Vanaf 2 maart zijn deze leningen beschikbaar voor beleggingen met Invest & Acces, zodra de kredietverstrekker zich bij Mintos aansluit of uitbreidt met leningen uit een nieuw land.

De criteria voor leningen om beschikbaar te kunnen zijn voor beleggen via Invest & Access zijn dat ze een terugkoopgarantie hebben en dat de aangewezen kredietverstrekker een Mintos kredietscore van “A +” tot “C-” heeft. Voorheen waren leningen van nieuwe kredietverstrekkers alleen beschikbaar voor beleggen met Invest & Access nadat de kredietverstrekker 30 dagen actief was op Mintos. Dit betekent ook dat leningen van alle kredietverstrekkers die binnen 30 dagen vóór 2 maart 2020 op Mintos zijn geïntroduceerd, vanaf maandag ook worden opgenomen in het aanbod van Invest & Access.

Invest & Access is beschikbaar voor alle beleggers bij Mintos. 39% van alle beleggers bij Mintos gebruikt Invest & Access en 11% van de beleggers gebruikt uitsluitend Invest & Access voor hun beleggingen bij Mintos. Uitbetaling van Invest & Access vindt over het algemeen plaats binnen een tijdsbestek van negen en een half uur.

Vergeet niet dat je Invest & Access altijd kunt stoppen en het beschikbare saldo kunt laten uitbetalen als nieuwe wijzigingen niet voldoen aan je voorkeuren voor beleggen.

Als je feedback of suggesties hebt, horen we dit graag van je.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner