Hier is versie V1.0.2. van de mobiele app van Mintos

Versie V1.0.2. van de mobiele app van Mintos is nu beschikbaar om te downloaden en updaten in de Google Play Store en Apple App Store.

De app is nu beschikbaar in het Nederlands en Spaans

De belangrijkste upgrade is de toevoeging van twee nieuwe talen. Beleggers kunnen de Mintos app nu ook in het Nederlands en Spaans gebruiken. Dit is een aanvulling op de reeds beschikbare talen Engels, Duits, Tsjechisch, Russisch, Lets en Pools.

Je pincode wijzigen in de app

Beleggers kunnen de beveiliging van hun account gemakkelijker vanuit de app beheren. Met deze versie kunnen ze in hun beveiligingsinstellingen hun pincode rechtstreeks wijzigen.

De status van leningen krijgt een grafisch overzicht

Om een beter overzicht te geven van de kredietstatus van de portefeuille van de belegger, hebben we een taartdiagram toegevoegd aan deze sectie. Deze visuele presentatie maakt het makkelijker voor beleggers om te zien hoeveel van hun leningen lopend, in respijt, in gebreke of oninbaar zijn.

Directe toegang tot de klantenservice van Mintos

Met de upgrade van de sectie ‘Klantenservice’ kunnen beleggers rechtstreeks vanuit de app contact opnemen met de klantenservice van Mintos.

Overige details

We hebben het kopiëren van betalingsgegevens gemakkelijker gemaakt. Beleggers kunnen in de sectie “Storten” nu eenvoudig op het pictogram Kopiëren klikken om hun beleggers-ID en andere betalingsgegevens te kopiëren.

Om meer duidelijkheid te geven aan beleggers die de mobiele app van Mintos gebruiken, hebben we de pop-up met informatie toegevoegd aan het “Overzicht van betalingen die in behandeling zijn”. Dit geeft een directe uitleg van deze functie.

Dit is de eerste bijgewerkte versie van de mobiele app van Mintos. We blijven werken aan nieuwe updates en doen dit op basis van eerder geschatte behoeften van onze beleggers en de vraag van de markt.

Tot nu toe is de mobiele app van Mintos voor Android en iOS 55 848 keer gedownload.

Recent nieuws

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner