Mintos mobiele bèta app voor Android bevindt zich in de testfase!

Rond de 3500 Mintos investeerders hebben zich aangesloten bij de Mintos Beta Testers groep en een deel van hen kreeg in december 2019 al toegang tot de bètaversie van de app voor iOS en, zoals beloofd, delen we nu graag de bètaversie van de mobiele app voor Android gebruikers!

De functies om naar uit te kijken

 Dit is de eerste versie van de Mintos mobiele app, en het belangrijkste doel is om het inlogproces te vereenvoudigen en u een snelle en handige manier te bieden om uw beleggingsportefeuille te volgen.

In deze fase richten we ons op het aanbieden van meer functionaliteiten die gemakkelijker worden aangeboden via een speciale mobiele applicatie. Functies zoals inloggen met biometrie of pushmeldingen zijn bijvoorbeeld alleen mogelijk met mobiele apps. De nieuwe mobiele app verbetert de algehele Mintos ervaring voor beleggers.

Dus, wat kunnen beleggers van de huidige Mintos mobiele app verwachten?

Verbeterde, maar vereenvoudigde inlogopties – Met de Mintos mobiele app kunnen beleggers sneller op hun account inloggen met een 4-cijferige pincode. E-mailadres en wachtwoord zijn alleen nodig voor de eerste keer inloggen. Geïntegreerde biometrische technologieën die het mogelijk maken om in te loggen via vingerafdruk of FaceID, zijn gepland voor een toekomstige versie.

Verbeterd overzicht van beleggingsportefeuilles – We hebben de inhoud en het overzicht van de portefeuilles van investeerders verder aangepast, waardoor het monitoren van de portefeuilles eenvoudiger en praktischer wordt.

Beta voor Android Mintos mobiele app

We verwachten de eerste bètaversie van de Mintos mobiele app voor Android gedurende een periode van een maand te testen, in enkele iteraties voor investeerders die deel zijn van de Mintos Beta Testers groep.

We verwachten tegen het einde van het eerste kwartaal van 2020 de eerste openbaar beschikbare iOS-app in de App Store te lanceren. We zullen de verwachte lanceringsdatum op Google Play aankondigen wanneer we meer nieuws hebben over het einde van de Android Beta tests.

We kijken er naar uit dat de Mintos mobiele app beschikbaar wordt voor alle beleggers op Mintos. Tot die tijd, als u een van onze bètatesters bent, deel uw feedback en suggesties. Met uw hulp voeren we altijd graag verbeteringen uit.

In de tussentijd – grootste dank aan alle testers van onze iOS bètaversie! De omvang en kwaliteit van jullie feedback is indrukwekkend, we zijn dankbaar en trots dat we jullie in onze community hebben!

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner