Mintos opent Community Forum

Bijgewerkt: 31 maart 2021

We willen u er vriendelijk aan herinneren dat vanaf vandaag alle discussies verhuizen van de commentaarsectie naar het Mintos Community forum.


Origineel: 23 maart 2021

Nadat we de afgelopen jaren zijn gegroeid, is Mintos een plek geworden voor beleggers van over de hele wereld. Deel uitmaken van een internationale beleggersgemeenschap betekent levendige discussies op onze social media en blog, en we waarderen deze betrokkenheid. Om tegemoet te komen aan het feit dat onze beleggers vragen hebben en hun mening willen delen, lanceren we ons nieuwe Mintos Community Forum. Dit is bedoeld om discussies over Mintos en onze diensten een nieuwe plek te geven en de oude functie van commentaar op onze blog te vervangen.

Hoewel we regelmatig updates en nieuws over verschillende onderwerpen op onze blog delen, kan de commentaarfunctie enigszins beperkend zijn. Vooral als de discussies geen verband houden met het onderwerp van het oorspronkelijke bericht. Omdat deze ongerelateerde onderwerpen even belangrijk zijn, zijn we tot de conclusie gekomen dat een speciale plek alle beleggers in staat zou stellen hun mening op gelijke wijze te uiten.

Voordat we het Mintos Community Forum oprichtten, vroegen we beleggers wat voor hen belangrijk is wat betreft betrokkenheid. We ontdekten dat de meerderheid van de beleggers het een goed idee vond om één plek te hebben voor vragen, antwoorden en discussies. De 3 belangrijkste dingen waar respondenten naar op zoek waren in een forum waren antwoorden van Mintos op actuele vragen (35%), updates van Mintos over nieuwe producten en terugvorderingen (24%), en de mogelijkheid om met andere beleggers in gesprek te gaan en te discussiëren. (17%). Deze feedback komt terug in de manier waarop we het Mintos Community Forum hebben ingericht.

Het Mintos Community Forum is open voor alle beleggers

Iedereen kan lid worden van de Mintos Community en de verschillende discussies bekijken. Om deel te nemen aan de discussies, moet je je aanmelden en je Mintos Community inloggegevens aanmaken:

1. Klik op Aanmelden* en voer je naam en e-mailadres in. We raden je aan hetzelfde e-mailadres te gebruiken dat je gebruikt om in te loggen op je Mintos account.
2. Na het indienen van je naam en e-mailadres, ontvang je een e-mail met een code om je inschrijving te voltooien.

*Beleggers die onlangs contact hebben opgenomen met de Investor Service van Mintos of deel uitmaken van onze groep voor aandelenbeleggers van de recente crowdfunding ronde, klik op Wachtwoord Ontvangen nadat je op de knop Aanmelden hebt geklikt en volg het proces. Dit is nodig, omdat Mintos hetzelfde systeem hanteert voor Investor Service en de Community communicatie – we registreren elke belegger die contact met ons opneemt volgens de richtlijnen van de AVG, daarom hebben we al je gegevens, maar moet je je identiteit verifiëren door je wachtwoord te bevestigen.

Let op dat de Mintos Community en het platform van Mintos twee aparte ruimtes zijn. Dus hoewel je hetzelfde e-mailadres zult gebruiken om in te loggen, raden we je aan om vanwege veiligheidsredenen een ander wachtwoord in te stellen.

Bekijk onze richtlijnen voordat je naar het forum gaat en deelneemt aan de discussie. We zien je graag!

Recent nieuws

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner