Nu beschikbaar: Mintos binnen handbereik met de nieuwe mobiele app

De Mintos app is gelanceerd! Het biedt verbeterde toegankelijkheid, verbeterde beveiligingsfuncties en het sneller leveren van overzichten, waardoor de producten en diensten van Mintos nog gemakkelijker zijn voor beleggers wereldwijd.

Vorig jaar rond deze tijd begon Mintos met het werven van talent voor het mobiele app team, dat officieel werd opgericht in maart 2019. Met elf teamleden lanceren we de eerste release van de Mintos mobiele app voor iOS en Android smartphones, die investeringen binnen handbereik van gebruikers houdt en beleggen bij Mintos voor iedereen nog toegankelijker maakt!

De tijdlijn

“Ik heb de applicatie nu meer dan een week getest en de algemene indruk is prima. De app ziet er erg goed uit en de werking spreekt voor zich. Ik heb geen significante bugs gevonden (ik heb al het mogelijke getest, waaronder de lichte en donkere modus en het opnemen van een deel van het geld).”

Belegger bij Mintos uit de bèta testgroep

In maart 2019 zijn we begonnen met een onderzoek onder onze beleggers, waarbij we via telefoongesprekken een inzicht kregen over de behoeften en eisen van gebruikers. Deze gesprekken hebben ons geholpen richting te geven aan het prototype dat uiteindelijk de mobiele app van Mintos werd. Het prototype, een van een aantal iteraties die tot de uiteindelijke app heeft geleid, werd al in mei en juni met een aantal gebruikers gedeeld, meestal tijdens een bezoek van beleggers aan ons kantoor en tijdens de P2P conferentie in Riga, in juni 2019. In augustus werd het prototype naar een kleine groep testers voor de eerste bètaversie verzonden, dat ons waardevolle gegevens opleverde op basis van de feedback van beleggers tijdens die paar maanden van onderzoek en testen. In december 2019 werd de bètaversie voor iOS officieel gelanceerd en de eerste iteratie werd verzonden naar de bèta testgroep – een groep beleggers bij Mintos van over de hele wereld die vrijwillig de eerste waren om onze mobiele app te beoordelen. In januari 2020 volgde de bètaversie voor Android en het totale aantal beleggers dat beide versies van de bèta app testte, telde 3655 personen. 

Mintos mobiele app 1.0

“Allereerst wil ik jullie bedanken voor de mogelijkheid om de applicatie te testen en jullie feliciteren met de ontwikkeling ervan. Het is op weg om een fantastische applicatie te worden en het zal het gebruik en het in de gaten houden van informatie ongetwijfeld eenvoudiger en praktischer maken.”

Belegger bij Mintos uit de bèta testgroep

De release van de eerste app zal de gebruikerservaring van Mintos onmiddellijk verbeteren. Beleggers zullen gemakkelijker en sneller toegang hebben tot hun Mintos account, dankzij de optie om aan te melden via pincode en biometrie. De andere toevoeging waar veel beleggers bij Mintos op wachtten, is een veel handigere manier om investeringen te monitoren, met mobielvriendelijke overzichten van data.

We zijn van plan om In toekomstige releases tal van innovaties en functies toe te voegen en uiteindelijk de meeste functies van de website aan te bieden. Functies die alleen beschikbaar zijn in de mobiele app zullen de beleggingservaring verder verbeteren (denk aan pushmeldingen).

Vooruitblikkend

“Allereerst wil ik laten weten hoe leuk ik de app vind. Hoewel het de eerste bètaversie is, werkt het prima, zeer professioneel en doordacht in termen van functionaliteit, gebruiksgemak en een mooi eenvoudig ontwerp. Natuurlijk zijn er veel dingen die de app in de toekomst zou kunnen bieden, maar op dit moment heb ik niets ingenieus voor te stellen.”

Belegger bij Mintos uit de bèta testgroep

Om een volledige service te bieden aan beleggers bij Mintos, blijven we werken aan projecten zoals IBAN-rekeningnummers en betaalkaarten voor de beleggers bij Mintos.

De lancering van de eerste versie van de Mintos mobiele app is de eerste stap naar het aanbieden van nieuwe functies voor beleggers. We zullen zowel slim als hard werken om met functies te blijven komen waar onze beleggers om vragen. 

We willen alle beleggers bedanken die op welke wijze dan ook hebben deelgenomen aan de ontwikkeling van de app met hun waardevolle ervaring, proactieve feedback en constructieve ideeën. 

“We waren aangenaam verrast hoe actief de beleggers van Mintos waren in het deelnemen aan enquêtes en testen, het geven van opmerkingen en suggesties en hoe positief de feedback was. Een aanzienlijk deel van de groei van Mintos is gebaseerd op de actieve betrokkenheid van onze loyale beleggers bij de ontwikkeling van onze producten en diensten”, zegt Marcis Gogis, Head of Product bij Mintos.

We horen graag je feedback over de mobiele app!

We wensen je een lucratief gebruik.

 

Download de Mintos mobiele app voor Android

Download de Mintos mobiele app voor iOS

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner