Over de updates over geschorste en in gebreke gebleven kredietverstrekkers

In de afgelopen maanden hebben we een aantal dingen veranderd in de manier waarop we updates delen over geschorste kredietverstrekkers. We willen graag verduidelijken waar je alle benodigde informatie kunt vinden.

Aankondigingen schorsing

Als een kredietverstrekker bij Mintos wordt geschorst, sturen we binnen 24 uur een e-mail naar de betrokken beleggers en publiceren we een aankondiging op de blog van Mintos.

In deze updates leggen we de situatie uit, informeren we over de financiën en lichten we de volgende stappen toe voor de terugvordering van geld van beleggers.

Algemene informatie over schorsingen

In april 2020 schreven we een artikel over schorsingen van kredietverstrekkers waarin je antwoord kunt vinden op de volgende vragen:

  • Hoe werkt een schorsing bij Mintos?
  • Waarom schorsen we op de secundaire markt?
  • Wat is negatieve informatie die openbaar beschikbaar is en nog niet openbaar beschikbaar is?
  • Wanneer is de opheffing van een schorsing mogelijk?

Regelmatige updates over de terugvorderingen

Alle updates worden geplaatst in het dashboard over terugvorderingen.

In deze updates kunnen beleggers alle gegevens over de terugbetalingen per kredietverstrekker zien, evenals opmerkingen over de pogingen om het geld van de beleggers terug te krijgen.

Je zult zien dat oudere updates zijn gekoppeld aan blogartikelen van Mintos, terwijl nieuwere updates zijn gekoppeld aan pdf-bestanden. We zullen het pdf-formaat ook in de toekomst behouden, zonder speciale e-mails en blogartikelen.

Regelmatige updates over de terugbetalingen

We zullen aan het begin van elke maand e-mails gaan versturen naar de betrokken beleggers met een overzicht van de terugbetalingen die in de voorgaande maand zijn gedaan.

Om ervoor te zorgen dat beleggers zo snel mogelijk worden geïnformeerd, willen we pushmeldingen en een speciaal dashboard voor directe updates ontwikkelen.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner