Pinjam Yuk, pátý poskytovatel úvěrů z Indonésie, zahajuje činnost na Mintosu

18.02.2020

mintosblog

Pinjam Yuk, een van de meest bekende merken van kredietverstrekkende bedrijven in Indonesië met een eigen mobiele app, start op Mintos en biedt beleggers de mogelijkheid om tot 13% rente per jaar te verdienen. 

Het Indonesische merk Pinjam Yuk, opgericht in 2017, maakt deel uit van een groepsbedrijf met hoofdkantoor in Beijing, China, dat een volume van EUR 27 miljard aan transacties heeft overschreden en het team heeft uitgebreid tot meer dan 1000 werknemers (met eerdere ervaring bij Baidu en andere prominente financiële instellingen) in China, India, Zuidoost-Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

Pinjam Yuk heeft meer dan 250 werknemers. Het merk neemt een van de leidende posities in op de Indonesische P2P-markt en faciliteert voornamelijk kortlopende leningen.

Eind november 2019 benaderde de kredietportefeuille van Pinjam Yuk een waarde van EUR 13,5 miljoen en een mijlpaal van bijna EUR 180 miljoen aan gefaciliteerde leningen aan meer dan 600 duizend kredietnemers.

Pinjam Yuk op Mintos

Pinjam Yuk heeft op Mintos een B- beoordeling gekregen. Het bedrijf houdt een aandeel van 10% op het spel en beleggers kunnen een rendement van maximaal 13% per jaar verwachten. De geleende bedragen variëren van EUR 18 tot 136, met een gemiddeld geleend bedrag van EUR 90 en een looptijd van 30 dagen.

Alle leningen die door Pinjam Yuk op de Mintos marktplaats worden geplaatst, zijn verstrekt door de Hongkongse onderneming Golden Globe Financial Technologies Limited.

De leningen van Pinjam Yuk hebben een terugkoopgarantie van het bedrijf „Golden Globe Financial Technologies Limited“ en een bedrijfsgarantie van het bedrijf „Kuai Kuai Belt and Road Holdings PTE. LTD.“.

“Onze expertise op het gebied van machine learning, AI, big data, fraudebestrijding en risicobeheersing, plus jarenlange ervaring in de sector, heeft ons in staat gesteld een wereldwijd bedrijf te ontwikkelen en dat nu actief is in Zuidoost-Azië, Afrika, Latijns-Amerika en India. De omvang van ons krediet is snel gegroeid en alleen al in Indonesië faciliteren we elke maand ongeveer USD 15 miljoen aan leningen en we verwachten dat onze kredietportefeuille op korte en lange termijn nog meer zal groeien. We zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf, met de steun van Mintos, in een veel sneller tempo kan groeien, om financiële diensten nog beter te kunnen aanbieden aan mensen die geen toegang hebben tot traditionele financiële instellingen en om financiële inclusie te bevorderen”, zegt Dai Liqi, CEO van „Surfin“, een Chinees P2P-platform en groepsbedrijf van Pinjam Yuk.

Het bedrijf verwacht veel te groeien met behulp van zijn technologie in machine learning, AI, big data en risico’s, plus zijn jarenlange ervaring in de sector.

Mis de kans niet om tot 13% te verdienen met de leningen van Pinjam Yuk. Als u Auto Invest gebruikt, moet u uw instellingen dienovereenkomstig aanpassen.

Komentáře

Hledat

Important

Následuj nás