Polen, bedankt: Mintos is de “Technologische Oplossing van het Jaar 2019”

We zijn onze investeerders, partners en fintech-marktspelers in Polen dankbaar voor nog een waardevolle erkenning voor Mintos!

Tijdens de vijfde uitreiking van de “Loan Magazine Awards 2019” die op 30 januari in Wroclaw (Polen) werd gehouden, won Mintos de titel “Technologische Oplossing van het Jaar – FINTECH 2019”.

Opgericht door een van de meest prominente financiële online tijdschriften in Polen – loanmagazine.pl, erkennen de “Loan Magazine Awards” de beste fintech-merken en bedrijven die niet alleen met innovatieve financiële technologische oplossingen komen, maar ook “de hoogste ethische normen in het bedrijfsleven” tonen. De erkenningen gaan naar bedrijven, producten en diensten die door het jaar heen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en transparantie van de niet-bancaire sector in Polen.

Mateusz Sikora, Account Executive bij Mintos, Warschau heeft de award namens Mintos aangenomen.

Op hetLoan Magazine Awards Gala in Wroclaw van afgelopen jaarwon Mintos de titel “De financiële partner van het jaar 2018”.

We zijn altijd meer dan blij om lokale erkenning te ontvangen voor onze wereldwijde inspanningen om het investeren in leningen gemakkelijk bereikbaar te maken voor iedereen, overal ter wereld.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner