Start het jaar met een cashback bonus van Wowwo!

We weten dat beleggers op Mintos dol zijn op onze cashback campagnes, dus vandaag kondigen we graag aan dat Wowwo – een kredietverstrekker uit Turkije gespecialiseerd in autoleningen – 1% cashback biedt voor al haar leningen. Deze speciale actie is geldig voor een maand vanaf 1 februari 2020 tot en met 29 februari 2020. 

Om in aanmerking te komen voor de cashback bonus, moet u minimaal € 100 in Wowwo leningen investeren. 

Alleen investeringen op de Mintos primaire markt komen in aanmerking (handmatig of via Auto Invest). Als u de cashback wilt ontvangen, moet u zijn ingeschreven voor de campagne voordat u de investering doet. Investeringen die vóór de inschrijving of bij Invest & Access zijn gedaan, komen niet in aanmerking.

Meer informatie in de Algemene Voorwaarden

Meer over Wowwo Wowwo werd opgericht in 2016 met het hoofdkantoor in Istanbul en is actief in meer dan 54 steden in Turkije. Met de hulp van 130 medewerkers, meer dan 2.000 partner dealers, en een online transactiesysteem, verkoopt Wowwo tweedehands auto’s met een financieringsmodel rechtstreeks aande consument. Alle leningen van Wowwo hebben een terugkoopgarantie en zijn gedekt door pandrecht op het voertuig, waardoor ze een veilige aanvulling op uw portefeuille zijn.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner