Verdien 1% cashback met leningen van GetBucks uit Afrika

Nog een mooie kans om je rendement bij Mintos te verhogen. GetBucks heeft zojuist een cashback campagne gelanceerd, geldig van 19.03.2020 tot 25.03.2020. Schrijf je hier in om in aanmerking te komen voor een cashback van 1% voor leningen van GetBucks uit Botswana en Kenia met een looptijd van meer dan 24 maanden. 

Over de campagne

Je kunt een cashback van 1% verdienen als je minimaal € 100 belegt in leningen van GetBucks uit Botswana en Kenia met een looptijd van meer dan 24 maanden en genoteerd in euro (EUR). Alleen beleggingen die zijn gedaan op de primaire markt van Mintos komen in aanmerking (handmatig of via Auto Invest). De minimale belegging is 100 euro. Als je de cashback wilt ontvangen, moet je je inschrijven om aan de campagne deel te nemen. De cashback wordt binnen 7 werkdagen na het doen van de belegging op je Mintos account bijgeschreven.

Houd er rekening mee dat alleen beleggingen die op de primaire markt van Mintos zijn gedaan in aanmerking komen. Als je de cashback wilt ontvangen, moet je je voor de campagne inschrijven voordat je de belegging doet.

Over GetBucks

GetBucks is al aanwezig op Mintos met leningen uit Kenia en Botswana. Het bedrijf is onderdeel van MyBucks, een in Luxemburg gevestigd bedrijf dat is genoteerd aan de beurs van Frankfurt. MyBucks is een voorloper op het gebied van financiële diensten op het Afrikaanse continent en heeft vestigingen in 11 Afrikaanse landen. GetBucks werd in 2011 in Zuid-Afrika ontwikkeld en gelanceerd. Sindsdien heeft het een exponentiële groei van leningen en producten laten zien. Deze groei werd aangedreven door een focus op FinTech en goede klantenservice. 

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner