Verdien 1% cashback met leningen van Wowwo tot 31 oktober 2020

Goed nieuws voor beleggers bij Mintos – Wowwo, een kredietverstrekker uit Turkije die gespecialiseerd is in autoleningen, heeft een nieuwe cashback campagne gelanceerd. Deze is geldig van 28 september 2020 tot 31 oktober 2020 en biedt een cashback van 1% op alle beleggingen in leningen van Wowwo.

Om in aanmerking te komen voor de cashback, moet je minimaal € 100 (cumulatief) beleggen in leningen van Wowwo. Je moet ook zijn ingeschreven voor de campagne voordat je belegt.

Schrijf je in voor de campagne

Alleen beleggingen op de primaire markt van Mintos komen in aanmerking (via aangepaste geautomatiseerde strategieën of handmatig). Beleggingen die vóór de inschrijving zijn gedaan of die via een van de Mintos strategieën (gediversifieerd, behoudend of hoog rendement) zijn gedaan, komen niet in aanmerking. De cashback wordt binnen 7 werkdagen na je belegging op je Mintos account bijgeschreven.

Bekijk alle details in de Algemene Voorwaarden.

Over Wowwo

Wowwo is opgericht in 2016. Het hoofdkantoor is gevestigd in Istanbul en het bedrijf is actief in meer dan 54 steden in Turkije. Met de hulp van 130 medewerkers, meer dan 2000 partner dealers en een online transactiesysteem, verkoopt Wowwo tweedehands auto’s via een direct-to-consumer financieringsmodel. Alle leningen van Wowwo hebben een terugkoopgarantie en zijn gedekt door een pandrecht op het voertuig.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner