Verdien tot 1% cashback met leningen van Revo

Goed nieuws voor beleggers bij Mintos – Revo, een leningsbedrijf uit Rusland dat gespecialiseerd is in Buy Now Pay Later-leningen, heeft een nieuwe cashback-campagne gelanceerd. 

Je kunt een cashback verdienen van 0,5% op leningen met een looptijd van 6-12 maanden, en 1% op leningen met een looptijd van meer dan 12 maanden. De campagne is geldig van 14 tot 31 december 2020.

Om in aanmerking te komen voor de cashback, moet je minimaal € 100 / ₽ 9000 (cumulatief) beleggen in leningen van Revo. Je moet ook zijn ingeschreven voor de campagne voordat je belegt.

Alleen beleggingen op de primaire markt van Mintos komen in aanmerking (via aangepaste geautomatiseerde strategieën of handmatig). Beleggingen die vóór de inschrijving zijn gedaan of die via een van de Mintos strategieën (gediversifieerd, behoudend of hoog rendement) zijn gedaan, komen niet in aanmerking. De cashback wordt binnen 7 werkdagen na je belegging op je Mintos account bijgeschreven.

Bekijk alle details in de Algemene Voorwaarden.

Over Revo

Revo Technologies is een fintechbedrijf dat actief is onder de merken Revoplus en Mokka. Het bedrijf is gespecialiseerd in ‘Achteraf Betalen’ en biedt consumenten de mogelijkheid om “nu te kopen en later te betalen” voor aankopen in meer dan 7.100 toonaangevende online en offline winkels. Het bedrijf is momenteel actief in Rusland, Polen en Roemenië.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner