We zijn er: een totaal van 5 miljard euro aan leningen gefinancierd bij Mintos

Sinds de laatste mijlpaal van 4 miljard hebben we drie maanden nodig gehad om een totaal van 5 miljard euro aan leningen bij Mintos te financieren. In deze periode hebben 275.000 investeerders uit 91 landen wereldwijd geïnvesteerd in honderdduizenden leningen bij Mintos, verstrekt door 68 kredietverstrekkers uit 33 landen op vijf continenten.

In diezelfde periode van drie maanden sloten zich 60.000 nieuwe beleggers bij Mintos aan. Het aantal beleggers groeit ongeveer met 20.000 nieuwe beleggers per maand. We zien een voortdurende toename in het volume van beleggingen bij Mintos, een gestage instroom van nieuwe beleggers en een uitzonderlijke proactiviteit onder gebruikers bij het vormgeven van onze producten en diensten. Deze indicatoren weerspiegelen de groeiende vraag naar alternatieve beleggingen en de geschiktheid van Mintos om te voldoen aan de behoeften van diegenen die op zoek zijn naar gediversifieerde beleggingsmogelijkheden.

Slechts twee weken geleden lanceerde Mintos de mobiele app voor iOS en Android die de toegang tot de accounts van beleggers nog eenvoudiger maakt. Onze tech-savvy beleggers hebben grote interesse getoond om samen met ons deze app te bouwen. We zijn meer dan dankbaar voor de betrokkenheid bij het testen van het prototype en voor de waardevolle feedback en suggesties. De nieuwe mobiele app van Mintos heeft in de eerste week na de lancering een gebruikersretentie van 42%, terwijl de retentie voor de financiële mobiele apps wereldwijd gemiddeld 14,5% is.

Als marktleider voor beleggen in leningen in Europa, zullen we eraan blijven werken om het beleggen in deze nieuwe activaklasse – leningen even gebruikelijk te maken als het beleggen in andere activaklassen, maar dan toegankelijk voor alledaagse beleggers wereldwijd.

Bedankt voor het helpen bij het bereiken van deze nieuwe mijlpaal!

De groei van de volumes bij Mintos over tijd, inclusief het totaal van de gefinancierde leningen, het totaal aan beleggers bij Mintos, de rente verdiend door beleggers en het groeiende aantal kredietverstrekkers op het platform.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner