Optjen godt afkast – og en bonus oveni1

Begynd at tjene passiv indkomst ved at investere i lån udstedt af 57 virksomheder fra 29 lande. Deltag nu og modtag yderligere 1% bonus til dine afkast

check@2x

Vi står bag dig

Flere end 95% af vores lån kommer med en tilbagekøbsgaranti.

check@2x

Ingen gebyrer for dig

Din konto er gratis, og der er ingen gebyrer for at investere.

check@2x

Adgang for enhver

For en hver indtjening og beholdning, om du investerer 10 € eller 100 000 €.

Optjen godt afkast – og en bonus oveni1

Begynd at tjene passiv indkomst ved at investere i lån udstedt af 57 virksomheder fra 29 lande. Deltag nu og modtag yderligere 1% bonus til dine afkast

Vi står bag dig

Flere end 95% af vores lån kommer med en tilbagekøbsgaranti.

Ingen gebyrer for dig

Din konto er gratis, og der er ingen gebyrer for at investere.

Adgang for enhver

For en hver indtjening og beholdning, om du investerer 10 € eller 100 000 €.

Få det meste ud af dine penge

diversification@2x

Usammenlignelig risikospredning

  • Forskellighed på tværs af lånetyper, låneophavsmænd og forskellige geografier
  • Byg en god porteføljespredning ved anvendelse af Auto Invest
  • Invester i mangfoldige valutaer
returns@2x

Store afkast

  • 11.96% gennemsnitligt årlig afkast
  • Investering har aldrig været mere tilgængelig - begynd med at investere fra EUR 10
  • Regelmæssige pengestrømme og fuld kontrol over dine valgte løbetidsvilkår
protection@2x

Investorbeskyttelse

  • Lån med en tilbagekøbsgaranti
  • Fuld gennemsigtighed - adgang til omfattende låner- og lån-ophavsmand data
  • Kun lån fra bekræftede lån-ophavsmænd

Over 900 pålidelige anmeldelser på Trustpilot

Dmitri Sanzharov.
Den mest solide P2P låneplatform! Platformen er meget let at benytte. Risikospredning er nøglen, og Mintos tillader at sprede blandt mange selskaber, typer at lån, løbetider, rentefødder, lande... dette gør Mintos til den mest komplette platform noget sted. Den eneste akilleshæl synes at være de rentefødder, der er lavere end andre platforme noget sted, men jeg vil nødig beskrive mine 12.72% xirr som en dårlig investering. Du vil se dine penge vokse hver dag og jeg vil investere mere i fremtiden. Det er helt sikkert, at det foreslås for alle, der ønsker at sprede sin portefølje og få god og ”sikker” indtjening samtidig.
Marco Cugno
Analyseret over 54 peer-to-peer-låneplatforme. Mintos er nummer 1 i min analyse. Insolvensbeskyttelse, tilbagekøbsgarantier, godt rentefods- og lånebetingelsers-område. Dette er Google for P2P platforme. Hold fast i det Mintos.
Stoycho Nedev
Den bedste P2P långiver for europæiske borgere efter min mening. Jeg kan godt lide Mintos, da de tilbyder det største udvalg at lånetyper og vilkår, ligeså vel som ophavsmænd, lande og valutaer. Du kan opnå meget god spredning, der matcher din egen risikoprofil. Platformen er veletableret, enkel og let at benytte og meget gennemskuelig. Du kan let styre dine investeringer. Auto-investoren er meget let at konfigurere, med mange valgmuligheder, for let at opnå dine investeringsmål. Det sekundære marked har ingen gebyr og er ganske likvidt. Den nylige tilføjelse af ophavskreditvurderinger er en nyttig tilføjelse.

Tilslut dig 200 214 investorer fra 72 lande

eu@2x

Personlige oplysninger er sikret og beskyttet ved EU persondatabeskyttelse-forordning (GDPR).

ssl@2x

Sikker tilslutningslag (SSL) kryptering anvendes for at holde din information sikker.

risk@2x

Vores risikodæmpningspolitik inkluderer adskillige lag for at hjælpe med at beskytte investorer.

auth@2x

To-faktor autorisation kan benyttes som et ekstra sikkerhedslag.

Ofte stillede spørgsmål

Både individer og entiteter kan investere igennem Mintos. Individuelle investorer skal være mindst 18 år gamle, have en bankkonto i EU eller tredjeland, der i øjeblikket betragtes som havende AML/CFT-systemer, der tilsvarer EU, og får deres identitet bekræftet af Mintos. Familietruster, partnerskaber, selskaber med ansvarsbegrænsning og andre organisationer skal have en bankkonto og være registreret i EU eller tredjelande, der i øjeblikket betragtes som havende AML/CFT-systemer, der tilsvarer EU

Den mindste investering i et hvilket som helst enkelt lån på det primære marked er EUR 10, DKK 80, GEL 25, PLN 50, GBP 10, SEK 100, RON 50, RUB 700 eller CZK 300. Der er ingen mindstegrænse for investeringer i det sekundære marked.

Hver låntager foretager månedlige betalinger ifølge deres låneaftaler, der kan bestå af hovedstol, rente og betalingsgebyrer for for sene betalinger, eller enhver kombination af ovenstående. Betalingens hovedstolandel reducerer statusværdien af din investering i lånet, imens renten og betalingsgebyr for for sene betalinger behandles som din indtjening. Din andel af betalingen, der kalkuleres ud fra din investering i ethvert specifikt lån, vil blive lagt til din Mintos konto efter betalingen er blevet behandlet. Derefter kan du vælge at investere midlerne i flere lån eller overføre dem til din bank eller e-penge konto. Da forskellige lån har forskellige betalingsforfaldsdatoer, ser de fleste investorer, med mange investeringer, en kontinuerlig strøm af betalinger lagt til deres Mintos konto igennem måneden.

At investere igennem Mintos er uden beregning. Der er ikke nogen gebyrer i forbindelse med at åbne en investorkonto og ingen gebyr for deponering eller udtrækning af midler. Der er heller ikke noget servicegebyr eller noget anden gebyr for investorer.

faq

Har du flere spørgsmål?

© 2019 Alle rettigheder reserveret

1Belønningen beregnes på baggrund af din gennemsnitlige daglige investerede saldo over en periode på 3 måneder – 30, 60 og 90 dage efter registreringsdatoen – og udbetales til din Mintos Investorkonto i tre rater inden for 30 dage efter hver beregningsperiode.