Tienaa mahtavia voittoja

Ala tienata passiivista tuloa sijoittamalla 70 yhtiön 33 maasta liikkeelle laskemiin lainoihin.

check@2x

Turvaamme selustasi

Yli 95 % lainoistamme sisältää takaisinostotakuun.
check@2x

Sijoita maksuitta

Tilin avaaminen on ilmaista, eikä sijoittamiseen liity muita maksuja.

check@2x

Kaikkien käytössä

Kaikki tuloluokat ja portfoliot tervetulleita, sijoititpa sitten 10 € tai 100000 €.

Tienaa mahtavia voittoja – ja bonukset päälle1

Ala tienata passiivista tuloa sijoittamalla 70 yhtiön 33 maasta liikkeelle laskemiin lainoihin.

Turvaamme selustasi

Yli 95 % lainoistamme sisältää takaisinostotakuun.

Sijoita maksuitta

Tilin avaaminen on ilmaista, eikä sijoittamiseen liity muita maksuja.

Kaikkien käytössä

Kaikki tuloluokat ja portfoliot tervetulleita, sijoititpa sitten 10 € tai 100000 €.

Hyödynnä rahasi oikein

diversification@2x

Voittamaton hajauttaminen

returns@2x

Mahtavat voitot

protection@2x

Sijoittajan turva

Yli luotettua arvostelua Trustpilotissa

Liity sijoittajan joukkoon 72 eri maasta

eu@2x

Käyttäjien henkilötietoja suojataan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

ssl@2x

Käyttäjien tiedot turvataan SSL-salauksella.

risk@2x

Riskien mitätöintikäytäntöömme kuuluu useita tasoja sijoittamisen suojaamiseksi.

auth@2x

Lisäturvatoimena voidaan käyttää kaksivaiheista tunnistautumista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sekä yksityisasiakkaat että yritykset voivat sijoittaa Mintosin kautta. Yksityissijoittajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita, heillä pitää olla pankkitili Euroopan unionin alueella tai maissa, joilla on EU:ta vastaavat AML/CFT -järjestelmät ja käyttäjien tulee vahvistaa henkilöllisyytensä Mintosille. Perheyhtymillä, liikekumppanuuksilla, osakeyhtiöillä ja muilla yrityksillä tulee olla pankkitili, joka on rekisteröity EU-alueella tai maissa, joilla on EU:ta vastaavat AML/CFT -järjestelmät.

Minimisijoitus mihin tahansa lainaan päämarkkinoilla on 10 EUR, 80 DKK, 25 GEL 25, 50 PLN, 10 GBP, 100 SEK, 50 RON, 700 RUB tai 300 CZK. Toissijaismarkkinoilla ei ole minimisijoitusrajaa.

Kukin lainaaja maksaa kuukausimaksuja lainaehtojensa mukaisesti, joihin kuuluu päämaksu, korko- ja myöhästymismaksuja, tai näiden yhdistelmiä. Maksun pääosa vähentää lainaan sijoittamasi summan kirjanpitoarvoa, kun taas maksun korko- ja myöhästymismaksut muodostuvat voitoiksesi. Oma osasi maksusta lasketaan lainaan sijoittamasi summan mukaan ja lisätään Mintos-tilillesi maksun käsittelyn jälkeen. Voit sitten halutessasi sijoittaa varat uusiin lainoihin tai siirtää ne pankkitilillesi tai e-valuuttapalveluun. Koska eri lainoilla on eri maksueräpäiviä, monet useisiin lainoihin sijoittavat käyttäjät saavat jatkuvasti tuottoja Mintos-tililleen kuukauden aikana.

Sijoittaminen Mintosin kautta on ilmaista. Emme veloita sijoitustilin avaamisesta tai varojen tallettamisesta ja nostamisesta. Mintos ei myöskään veloita palvelumaksuja tai muita maksuja sijoittajilta.

faq

Haluatko kysyä lisää?

© 2020 Kaikki oikeudet pidätetään

1 AS Mintos Marketplace (“Mintos”) is a joint stock company registered in the Commercial Register of the Republic of Latvia under registration No. 40103903643, with legal address at Skanstes iela 50, Riga, LV – 1013, Latvia. Mintos is not regulated under any financial services license. Mintos is a global online marketplace for loans. When you invest on Mintos, you buy claim rights for loan receivables and those are not deposits. Investments in loan receivables are subject to risks. We advise to carefully evaluate the risks and diversify investments.

2 Käyttäjien on oltava vähintään 18-vuotiaita.

3 25. maaliskuuta 2020 alkaen lopetimme uusille sijoittajille tarjotun Cashback-bonuksen toistaiseksi. Huomaa, että jos olet rekisteröitynyt 25. maaliskuuta 2020 jälkeen, et saa mitään bonuksia.