Laat je geld groeien

Beleg in leningen en verdien gemiddeld een aantrekkelijk rendement tot 12%

€ 6,6 miljard

belegd via Mintos

Hoe werkt Mintos

Mintos is het toonaangevende wereldwijde platform voor beleggen in leningen. Keuze uit duizenden mogelijkheden op één plek.

Beleggen met Mintos

We maken beleggen in leningen makkelijk, of je nu een beginner of een ervaren belegger bent. Automatiseer je beleggingen, of controleer zoveel als je zelf wilt.

Gediversifieerd

De meeste diversificatie

Behoudend

De beste kwaliteit van de portefeuille

Hoge rendement

De hoogste rente

Geautomatiseerde strategieën

Creëer je eigen geautomatiseerde strategie

Handmatige beleggingen

Beheer je beleggingen volledig

Klaar om te beleggen?

Open een account bij Mintos om te beginnen.

© 2021 Alle rechten voorbehouden. AS Mintos Marketplace, Reg. No. 40103903643, Skanstes 50, Riga, LV-1013, Letland.

1 AS Mintos Marketplace (“Mintos”) is een naamloze vennootschap geregistreerd in het handelsregister van de Republiek Letland onder registratienummer 40103903643, met juridisch adres op Skanstes iela 50, Riga, LV – 1013, Letland. Mintos is niet gereguleerd onder een licentie voor financiële diensten. Mintos is een wereldwijd online platform voor leningen. Wanneer je bij Mintos belegt, koop je claimrechten voor vorderingen op leningen en dat zijn geen deposito’s. Beleggen in vorderingen op leningen brengt risico’s met zich mee. We adviseren je om de risico’s zorgvuldig te evalueren en beleggingen te diversifiëren.

2 Gebruikers moeten 18 jaar of ouder zijn.

3 Met ingang van 25 maart 2020 zijn we gestopt met het aanbieden van een cashback bonus aan nieuwe beleggers. Let op: als je je na 25 maart 2020 hebt geregistreerd, ontvang je geen bonus.