Mintos Affiliate Programma
Veelgestelde vragen

Mintos is meer dan een gewoon peer-to-peer platform voor leningen. Mintos is een wereldwijd online platform voor leningen. We bieden particuliere beleggers een gemakkelijke en transparante manier om te beleggen in leningen van een verscheidenheid aan alternatieve kredietverstrekkers. 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Mintos beleggen. Particuliere beleggers moeten ten minste 18 jaar oud zijn, een bankrekening hebben in de Europese Unie of een land met AML/CFT-systemen die worden beschouwd als gelijkwaardig aan die van de EU, en hun identiteit moet succesvol worden geverifieerd door Mintos.

Familiestichtingen, partnerschappen, naamloze vennootschappen en andere organisaties moeten een bankrekening hebben en geregistreerd zijn in de EU of een land met AML/CFT-systemen die worden beschouwd als gelijkwaardig aan die van de EU.

Voordat je je bij Mintos registreert en begint met beleggen, wees er zeker van dat de producten en diensten van Mintos zijn toegestaan en niet beperkt worden in het land waar je woont. Je kunt de beperkte gebieden hier bekijken.

Ja! We ondersteunen momenteel beleggingen in de volgende valuta’s: EUR, CZK, DKK, GBP, KZT, PLN, MXN, RUB, SEK, USD. 

Mintos werd opgericht in 2015. 

Het enige dat je hoeft te doen, is ons online registratieformulier in te vullen dat je hier kunt vinden. Zorg ervoor dat je bij het indienen van je aanvraag alle vereiste informatie verstrekt, zodat we je aanvraag zonder vertraging kunnen verwerken. Zodra je aanvraag is ingediend, zullen we deze verwerken en handmatig goedkeuren. Dit proces kan tot 3 werkdagen duren. Je ontvangt een e-mail wanneer je aanvraag is goedgekeurd (of geweigerd).

Iedereen die deel wil uitmaken van iets groots, en een eigen platform heeft om informatie te delen is meer dan welkom om deel te nemen aan ons affiliate programma. 

Om deel te kunnen nemen aan ons affiliate programma, moet je website voldoen aan de richtlijnen die worden vermeld in onze promotievoorwaarden. Afgezien daarvan zijn er geen andere technische voorwaarden waaraan een website moet voldoen om affiliate links te kunnen hosten. Je kunt zelfs/ook eenvoudige links in je tekst gebruiken om ons merk te promoten. 

Om deel te nemen aan ons programma moet je website worden beoordeeld en goedgekeurd. Daarom raden we je aan het aanvraagformulier pas in te vullen nadat je website is voltooid. Als er een reden is waarom dit niet van tevoren kan worden gedaan, kunt je contact met ons opnemen via [email protected] en ons meer informatie geven. 

Ja, als affiliate kun je Mintos op meerdere websites promoten. Met één account heb je toegang om ons merk te promoten en om de prestaties van elk van je websites (afzonderlijk) te volgen.

Nee dat hoeft niet! Je kunt ervoor kiezen om als particulier te worden geregistreerd/betaald en niet als bedrijf wanneer je ons aanvraagformulier invult. 

Het belangrijkste verschil is dat beide programma’s twee aparte strategieën zijn. Verwijs een vriend programma’s zijn bedoeld voor eindgebruikers om Mintos aan te bevelen aan mensen die ze persoonlijk kennen, vrienden en familie. Deze zijn niet bedoeld voor uitgebreide reclame.

Affiliate programma’s zijn bedoeld om bedrijven een structuur te geven om via derden te adverteren. In ons geval werken we samen met content creators, reclamebureaus, affiliate netwerken en andere soorten marketingbedrijven. Daarom zijn beide programma’s in werking. Het belangrijkste voordeel voor de affiliates is dat ze over een langere periode bonussen kunnen verdienen op basis van de beleggingen van doorverwezen personen, terwijl het verwijs een vriend programma alleen de eerste 30 dagen bonussen uitbetaalt.

Zo vaak als je wilt! We werken onze middelen regelmatig bij om je nieuwe en relevante inhoud te geven om te delen.

Ja, we werken met een wereldwijd publiek en bieden middelen en inhoud in alle relevante talen aan.

Houd er, afhankelijk van de belangrijkste bronnen van je verkeer, rekening mee dat we geen promotie voor ons merk toestaan in de volgende gebieden.

Commissies worden eenmaal per maand berekend en uitbetaald. De betaling zal worden uitgevoerd op basis van de betalingsgegevens die je opgeeft bij het aanmaken van je account, niet later dan eenendertig (31) dagen na het einde van de kalendermaand waarin de Commissie werd gegenereerd.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om belasting te betalen in overeenstemming met de wetgeving/landelijke voorschriften. Je bent verantwoordelijk om te voldoen aan de inkomstenbelasting, btw en andere belastingregels van jouw land.

Raadpleeg je boekhouder als je niet weet of en hoe je de inkomsten die je als particulier of als bedrijf ontvangt, moet aangeven. 

Alle inkomsten worden per maand berekend, op basis van je maandelijkse prestaties en volgens het betalingsplan waarvan je deel uitmaakt. Affiliates kunnen hun prestaties en inkomsten ook op hun eigen dashboard volgen dat dagelijks wordt bijgewerkt.

Ja! We bieden je toegang tot rapporten die dagelijks worden bijgewerkt, waardoor je een compleet overzicht hebt van alle gebruikers die je naar ons hebt verwezen.

De statistieken van het affiliate programma worden dagelijks bijgewerkt.

We werken met een cookie van 30 dagen.

Nee. Je affiliate gebruikersnaam wordt niet weergegeven in de link of in de accounts van de doorverwezen personen.

De personen die je verwijst, kunnen alleen je Affiliate ID nummer zien.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Ons Affiliate team helpt je graag met al je vragen.

© 2021 Alle rechten voorbehouden. AS Mintos Marketplace, Reg. No. 40103903643, Skanstes 50, Riga, LV-1013, Letland.

1 AS Mintos Marketplace (“Mintos”) is een naamloze vennootschap geregistreerd in het handelsregister van de Republiek Letland onder registratienummer 40103903643, met juridisch adres op Skanstes iela 50, Riga, LV – 1013, Letland. Mintos is niet gereguleerd onder een licentie voor financiële diensten. Mintos is een wereldwijd online platform voor leningen. Wanneer je bij Mintos belegt, koop je claimrechten voor vorderingen op leningen en dat zijn geen deposito’s. Beleggen in vorderingen op leningen brengt risico’s met zich mee. We adviseren je om de risico’s zorgvuldig te evalueren en beleggingen te diversifiëren.

2 Gebruikers moeten 18 jaar of ouder zijn.

3 Met ingang van 25 maart 2020 zijn we gestopt met het aanbieden van een cashback bonus aan nieuwe beleggers. Let op: als je je na 25 maart 2020 hebt geregistreerd, ontvang je geen bonus.