Câștigați profituri mari – și un bonus în plus1

Începeți să câștigați venituri pasive investind în împrumuturi emise de 57 de companii din 29 de țări. Alăturați-vă acum și primiți un bonus suplimentar de 0.5 % la profiturile dvs.

check@2x

Beneficiați de răscumpărare

Mai mult de 95 % din creditele noastre au o garanție de răscumpărare.

check@2x

Fără taxe pentru dvs.

Contul dvs. este gratuit și nu există taxe pentru investiții.

check@2x

Accesibil pentru oricine

Pentru fiecare venit și portofoliu, indiferent dacă investiți 10 euro sau 100 000 euro.

Câștigați profituri mari – și un bonus în plus1

Începeți să câștigați venituri pasive investind în împrumuturi emise de 57 de companii din 29 de țări. Alăturați-vă acum și primiți un bonus suplimentar de 0.5 % la profiturile dvs.

Beneficiați de răscumpărare

Mai mult de 95 % din creditele noastre au o garanție de răscumpărare.

Fără taxe pentru dvs.

Contul dvs. este gratuit și nu există taxe pentru investiții.

Accesibil pentru oricine

Pentru fiecare venit și portofoliu, indiferent dacă investiți 10 euro sau 100 000 euro.

Profită la maxim de banii tăi!

diversification@2x

Diversificare fără egal

  • Diversificare pentru tipurile de credite, creditori și diferite regiuni geografice
  • Construiți un portofoliu bine diversificat, utilizând funcția de investiție automată
  • Investiți în monede multiple
returns@2x

Profituri excelente

  • profit anual mediu net
  • Investițiile nu au fost niciodată mai accesibile - începeți să investiți de la 10 euro
  • Flux de numerar regulat și control total asupra termenelor de scadență alese
protection@2x

Protecția investitorilor

  • Credite cu garanție de răscumpărare
  • Transparență totală - accesare date complete privind împrumutatul și creditorul
  • Credite doar de la creditori verificați

Peste de recenzii de încredere pe Trustpilot

Dmitri Sanzharov.
Cea mai puternică platformă de creditare P2P! Platforma este foarte ușor de utilizat. Diversificarea este cheia, iar Mintos permite diversificarea între o mulțime de companii, tipurile de credite, scadențe, ratele dobânzilor, țări ... acest lucru face ca Mintos să fie cea mai completă platformă existentă. Singurul punct slab pare a fi constituit din ratele dobânzilor care sunt mai mici decât pe alte platforme, dar nu prea aș spune că o XIRR de12,72 % este o investiție proastă. Veți vedea că banii dvs. sporesc în fiecare zi, iar eu voi investi mai mult pe viitor. Acest lucru este recomandat tuturor celor care doresc să-și diversifice portofoliul și să aibă câștiguri bune și „sigureˮ în același timp.
Marco Cugno
Analiza a peste 54 de platforme de creditare peer-to-peer. Mintos este pe primul loc în analiza mea. Protecția insolvenței, garanții de răscumpărare, gama largă a ratelor dobânzilor și termenii de creditare. Acesta este platforme P2P Google. Continuă așa, Mintos!
Stoycho Nedev
Cel mai bun creditor P2P pentru cetățenii europeni, după părerea mea. Îmi place Mintos, deoarece oferă cea mai mare gamă de tipuri de împrumut și termeni, precum și creditori, țări și monede. Puteți obține o diversificare foarte bună, potrivindu-vă propriul profil de risc. Platforma este bine stabilită, simplă și ușor de utilizat și foarte transparentă. Puteți să vă gestionați cu ușurință investițiile. Funcția de investiție automată este configurată foarte bine, cu o mulțime de opțiuni pentru a-ți atinge cu ușurință obiectivele de investiții. Piața secundară nu are nicio taxă și este destul de lichidă. Adăugarea recentă a ratingurilor pentru creditori este o adăugare utilă.

Alăturați-vă celor investitori din 72 de țări

eu@2x

Datele cu caracter personal sunt securizate și protejate de Regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR).

ssl@2x

Criptarea Secure Sockets Layer (SSL) este utilizată pentru a vă păstra informațiile în siguranță.

risk@2x

​Politica noastră de diminuare a riscurilor include mai multe niveluri pentru a proteja investitorii.

auth@2x

Poate fi utilizată autentificarea cu doi factori ca un nivel suplimentar de securitate.

Întrebări frecvente

Atât persoanele fizice cât și entitățile pot investi prin Mintos. Investitorii persoane fizice trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să aibă un cont bancar în Uniunea Europeană sau în țările terțe în prezent considerate că au sisteme echivalente cu UE pentru AML/CFT și să aibă identitatea confirmată cu succes de Mintos.

Fondurile familiale, parteneriatele, societățile cu răspundere limitată și alte organizații trebuie să aibă un cont bancar și trebuie să fie înregistrate în UE sau în țările terțe considerate în prezent ca având sisteme AML/CFT echivalente cu UE.

Investiția minimă în orice credit unic pe piața primară este de 10 euro, 80 coroane daneze, 25 lari georgieni, 50 zloți polonezi, 10 lire sterline, 100 coroane suedeze, 50 lei, 700 ruble sau 300 coroane cehe. Nu există un minim pentru investiții pe piața secundară.

Fiecare persoană care împrumută efectuează plăți lunare în conformitate cu contractele de credit, care pot consta din taxe principale, de dobânzi și de întârziere, sau orice combinație a celor de mai sus.

Partea principală a plății reduce valoarea contabilă a investiției dvs. în credit, în timp ce partea din taxa plății dobânzii și întârzierii plății este considerată venitul dvs.

Partea dvs. de plată, calculată în funcție de investiția dvs. în orice credit, va fi adăugată în contul dvs. Mintos după procesarea plății. Puteți alege atunci să investiți fondurile în mai multe credite sau să le transferați în contul bancar sau în contul dvs. electronic. Deoarece creditele diferite au date de plată diferite, cei mai mulți investitori cu investiții multiple văd un flux continuu de plăți adăugate la contul Mintos pe durata întregii luni.

Investiția prin Mintos este gratuită. Nu există taxe pentru deschiderea unui cont de investitor și nicio taxă pentru depunerea sau retragerea fondurilor. Nu există, de asemenea, nicio taxă de serviciu sau orice altă taxă percepută investitorilor.

faq

Aveți mai multe întrebări?

1Recompensa va fi calculată pe baza sumei medii zilnice investite pe o perioadă de trei luni – 30, 60 și 90 de zile de la data înregistrării – și plătită în contul dvs. Mintos Investor în trei tranșe în termen de 30 de zile după fiecare perioadă de calcul.