Beleggen vereenvoudigd: wij introduceren de Mintos ETF portefeuilles

In de snel veranderende wereld van financiën introduceert Mintos met trots een nieuw aanbod dat tot doel heeft om beleggen toegankelijker te maken. Mintos Core ETF biedt een frisse kijk op langetermijnbeleggen, vereenvoudigt het proces en zorgt voor toegankelijkheid voor elke type belegger.

Jouw beleggingsstrategie stroomlijnen

We hebben met Mintos Core ETF het beleggingsproces gestroomlijnd om langetermijnbeleggen waardoor de lange termijn toegankelijker en zorgelozer dan ooit wordt. We bieden een samengestelde portefeuille van aandelen en obligaties, die dynamisch geherbalanceerd is om aan te sluiten op jouw financiële doelstellingen.

Vanaf slechts €50 kun jij op weg gaan naar een goed gediversifieerde portefeuille die is afgestemd op jouw risicotolerantie en langetermijndoelen. Met onze zorgvuldig samengestelde verzameling ETF’s ben je ervan verzekerd dat je belegt met de beste in de branche.

Maak je geen zorgen over commissies — op Mintos zijn er geen kosten verbonden aan het kopen, aanhouden of verkopen van ETF’s.

"Mintos Core ETF biedt beleggers de mogelijkheid om de voordelen van ETF's te omarmen. In het huidige, steeds veranderende financiële landschap zorgen ETF's voor diversificatie en stabiliteit, waardoor beleggers moeiteloos hun risico over verschillende activa kunnen spreiden. Met dit nieuwe aanbod is het voor onze beleggers makkelijker dan ooit om een robuuste, langetermijnportefeuille op te bouwen, die marktschommelingen kan doorstaan en hen kan helpen hun financiële doelen te bereiken."

— Martins Sulte, CEO en medeoprichter van Mintos.

Belangrijkste voordelen van Mintos Core ETF

Diversificatie gemakkelijk gemaakt: Onze vakkundig samengestelde verzameling van ETF’s voorziet je van een gediversifieerde blootstelling aan verschillende activaklassen, waardoor het risico wordt verminderd en het rendementspotentieel wordt vergroot. We stellen wereldwijd gediversifieerde portefeuilles samen, die een brede vertegenwoordiging van de sector en de regio in een enkele belegging bieden, waardoor het beleggingsrisico wordt verminderd.

Een gepersonaliseerde beleggingservaring: We erkennen dat elke belegger uniek is. Daarom zijn de Mintos ETF Portefeuilles gepersonaliseerd, zodat ze bij jouw specifieke risicotolerantie en financiële doelstellingen passen. Jouw exacte portefeuille hangt af van hoeveel risico je bereidt bent te nemen, en hoe lang je van plan bent om je beleggingen aan te houden. Door de verhouding tussen aandelen en obligaties aan te passen en in welke activa je portefeuille belegt, stemmen wij het risiconiveau op jou af.

Handsfree beleggen: Stel eenmaal in en geniet van een volledig geautomatiseerde portefeuille. Wij doen de rest.

Mobiele toegankelijkheid: Beheer je beleggingen uit de palm van je hand met onze gebruiksvriendelijke mobiele app. Bewaak je portefeuille, maak aanpassingen en blijf op de hoogte van je financiële vooruitgang, allemaal vanuit je luie stoel of terwijl je onderweg bent.

Belastingefficiëntie: Wij leveren gestandaardiseerde belastingoverzichten, zodat je de belastinginformatie niet handmatig hoeft samen te stellen. Geniet van het gemak van gestroomlijnde belastingrapportage.

Bij Mintos is de toewijding om beleggen toegankelijk, betrouwbaar en stressvrij te maken de drijvende kracht achter alles wat we doen.

We nodigen je uit om de volgende stap te zetten op je financiële reis met Mintos ETF Portefeuilles.

Heb je vragen of wil je meer te weten komen over ETF’s? Meer informatie.

We zijn er om je te helpen meer te weten te komen over het potentieel voor gestage groei op lange termijn, en om je te helpen je financiële toekomst in eigen handen te nemen.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner