Investování jednoduše: představujeme portfolia Mintos ETF

V rychle se vyvíjejícím světě financí Vám Mintos s hrdostí představuje novou nabídku, jejímž cílem je činit investování přístupnějším. Mintos Core ETF nabízí nový pohled na dlouhodobé investování, zjednodušuje celý proces a zajišťuje dostupnost investic všem typům investorů.

Zvyšte efektivitu své investiční strategie

S Mintos Core ETF jsme proces investování zjednodušili, aby bylo dlouhodobé investování přístupnější a bezproblémovější než kdy dříve. Nabízíme pečlivě vybrané portfolio akcií a dluhopisů, které je dynamicky vyvážené tak, aby odpovídalo Vašim finančním cílům.

Již od pouhých 50 € se můžete vydat na cestu k dobře diverzifikovanému portfoliu šitému na míru Vaší toleranci k riziku a dlouhodobým cílům. Naše pečlivě vybraná kolekce ETF Vám zaručí, že investujete s těmi nejlepšími v oboru.

Nemusíte se obávat poplatků – na Mintosu neplatíte žádné poplatky za nákup, držení ani prodej ETF.

„Mintos Core ETF investorům umožňuje naplno využívat výhod ETF. V dnešním neustále se měnícím světě financí poskytují ETF diverzifikaci a stabilitu a dávají investorům možnost bez námahy rozložit riziko mezi různá aktiva. Díky tomuto novému produktu bude pro naše investory snazší než kdykoli předtím vytvořit robustní dlouhodobé portfolio, které dokáže čelit výkyvům trhu a pomůže jim dosáhnout jejich finančních cílů.“

— Martins Sulte, generální ředitel a spoluzakladatel Mintosu

Hlavní výhody Mintos Core ETF

Snadná diverzifikace: Naše odborně sestavená kolekce ETF Vám zajišťuje diverzifikovanou expozici vůči různým třídám aktiv, čímž snižuje riziko a zvyšuje potenciál výnosů. Pečlivě vybíráme globálně diverzifikovaná portfolia, která poskytují široké zastoupení odvětví a regionů v rámci jedné investice a snižují tak investiční riziko.

Investování přizpůsobené Vašim potřebám: Uvědomujeme si, že každý investor je jedinečný. Proto jsou portfolia Mintos ETF personalizována tak, aby odpovídala Vaší konkrétní toleranci k riziku a finančním cílům. Přesné složení Vašeho portfolia závisí na tom, jak velké riziko jste ochotni podstoupit a jak dlouho plánujete své investice držet. Úpravou poměru akcií a dluhopisů a výběrem konkrétních aktiv, do kterých Vaše portfolio investuje, přizpůsobujeme úroveň rizika tak, aby vyhovovalo Vašim požadavkům. Ať už svou cestu do světa investic teprve začínáte, nebo již investujete léta, postaráme se za Vás o složité věci a Vaše peníze necháme růst způsobem, který odpovídá Vašim potřebám.

Investování na autopilota: Stačí jednou nastavit a užívat si plně automatizovaného portfolia. O zbytek se postaráme my.

Dostupné i z mobilu: Spravujte své investice jako na dlani díky naší uživatelsky přívětivé mobilní aplikaci. Sledujte své portfolio, provádějte úpravy a mějte přehled o vývoji svých financí, a to vše z pohodlí domova i na cestách.

Daňově efektivní: Poskytujeme standardizované daňové přehledy, díky kterým nemusíte informace ohledně daní dávat dohromady ručně. Přiznat příjmy tak pro Vás bude mnohem jednodušší.

Náš závazek dělat investování dostupným, spolehlivým a příjemným stojí v Mintosu za vším, co děláme.

Pojďte s námi udělat další krok na své finanční cestě s portfoliem Mintos ETF.

Máte dotazy nebo se chcete dozvědět více o ETF? Další informace.

Jsme tu, abychom vám pomohli zjistit více o možnostech stabilního a dlouhodobého růstu. Rádi Vám pomůžeme převzít kontrolu nad finanční budoucností.

Sdílet:

Chcete se podělit o svůj názor?

Pište své nápady, pokládejte dotazy a diskutujte s jinými investory na našem diskuzním fóru Mintos Community.

community-banner