Vienkāršāka investēšana: ieviešam Mintos ETF portfeļus

Mintos ar lepnumu iepazīstina ar jaunu piedāvājumu, kura mērķis ir padarīt investīcijas pieejamākas strauji mainīgajā finanšu pasaulē. Mintos Core ETF piedāvā jaunu skatījumu uz ilgtermiņa investēšanu, vienkāršojot procesu un nodrošinot pieejamību ikvienam investoram.

Efektīvāka investīciju stratēģija

Izmantojot Mintos Core ETF, mēs esam padarījuši investīciju procesu efektīvāku, lai ilgtermiņa investēšanas pieeja būtu vēl pieejamāka un ērtāka. Mēs piedāvājam atlasītu akciju un obligāciju portfeli, kas tiek dinamiski līdzsvarots, lai atbilstu taviem finanšu mērķiem.

Tu vari izveidot labi diversificētu portfeli, kas ir pielāgots tavai riska tolerancei un ilgtermiņa mērķiem, sākot ar tikai 50 eiro. Mūsu atlasītā ETF kolekcija nodrošina, ka tu investē pie labākajiem nozares pārstāvjiem.

Turklāt tev nav jāuztraucas par komisijas maksām – Mintos platformā par ETF pirkšanu, turēšanu un pārdošanu nav jāmaksā.

"Mintos Core ETF dod investoriem iespēju izmantot ETF priekšrocības. Mūsdienu nemitīgi mainīgajā finanšu vidē ETF nodrošina diversifikāciju un stabilitāti, ļaujot investoriem ērti sadalīt risku starp dažādiem aktīviem. Izmantojot šo jauno piedāvājumu, Mintos investoriem būs vēl vieglāk izveidot stabilu ilgtermiņa portfeli, kas spēj izturēt tirgus svārstības, palīdzot sasniegt viņu finanšu mērķus"

Mintos vadītājs un līdzdibinātājs Mārtiņš Šulte.

Mintos Core ETF galvenās priekšrocības

Viegla diversifikācija: Mūsu prasmīgi veidotā ETF kolekcija nodrošina diversificētu ekspozīciju dažādām aktīvu klasēm, samazinot risku un palielinot peļņas potenciālu. Mēs veidojam globāli diversificētus portfeļus, nodrošinot plašu nozaru un reģionu pārstāvību vienā investīcijā, tādējādi samazinot investīciju risku.

Personalizēta investēšanas pieredze: Mēs apzināmies, ka katrs investors ir unikāls. Tāpēc Mintos ETF portfeļi ir personalizēti, lai atbilstu tavai konkrētajai riska tolerancei un finanšu mērķiem. Konkrēts tava portfeļa sastāvs ir atkarīgs no tā, cik lielu risku esi gatavs uzņemties un cik ilgi plāno turēt savas investīcijas. Pielāgojot akciju un obligāciju proporciju un to, kādos aktīvos tavs portfelis investē, mēs izveidojam tavām vēlmēm atbilstošu riska līmeni.

Investēšana bez iesaistes: Iestati vienreiz, un izbaudi pilnībā automatizētu portfeli. Mēs parūpēsimies par visu pārējo.

Mobilā pieejamība: Pārvaldi savas investīcijas vēl ērtāk, izmantojot mūsu lietotājam draudzīgo mobilo lietotni. Pārraugi portfeli, veic korekcijas un esi informēts par savu finanšu progresu, sēžot ērtā dīvānā vai esot ceļā.

Nodokļu efektivitāte: Mēs sniedzam standartizētus nodokļu pārskatus, lai tev nebūtu manuāli jāapkopo nodokļu informāciju. Izbaudi ērtu nodokļu atskaišu sagatavošanu.

Mintos darbības pamatā ir apņemšanās padarīt investēšanu pieejamu, uzticamu un brīvu no stresa.

Aicinām tevi spert nākamo soli savā finanšu piedzīvojumā, izmantojot Mintos ETF portfeļus.

Tev ir jautājumi vai gribi uzzināt vairāk par ETF? Vairāk informācijas.

Mēs tev palīdzēsim uzzināt vairāk par stabilas ilgtermiņa izaugsmes iespējām un pārņemt kontroli pār savu finansiālo nākotni.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner