Hoogrentende Fractional Bonds gelanceerd op Mintos

We zijn verheugd om de lancering van hoogrentende Fractional Bonds op Mintos aan te kondigen! Dit aanbod opent de wereld van bedrijfsobligaties voor onze beleggers, waardoor het voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk gemaakt wordt om hun portefeuille te diversifiëren met obligaties.

Obligaties, vooral hoogrentende obligaties, waren historisch gezien buiten het bereik van particuliere beleggers zonder substantieel kapitaal. Op Mintos kunnen beleggers in hoogrentende obligaties beleggen vanaf slechts €50, zonder kosten voor beleggen, dit verandert de manier waarop mensen het beleggen in vastrentende effecten benaderen.

We bieden in eerste instantie beleggingen in hoogrentende obligaties die zijn uitgegeven door kredietverstrekkers die al op Mintos actief zijn – te beginnen met Eleving en later anderen zoals Sun Finance, Esto en DelfinGroup. Op dit moment werken wij eraan ons aanbod uit te breiden naar verschillende soorten obligaties en industrieën, waaronder landbouw, productie en andere.

"Mintos zet zich in om particulieren in staat te stellen om de controle over hun financiële toekomst in eigen handen te nemen door hen toegang te bieden aan een divers scala aan beleggingsmogelijkheden. De lancering van hoogrentende Fractional Bonds is een belangrijke stap in de richting van het bereiken van dit doel, door ervoor te zorgen dat alle beleggers, ongeacht hun financiële middelen, kunnen profiteren van de lagere volatiliteit en stabiele rendementen die obligaties bieden."

Deel je vragen of opmerkingen in de Fractional Bonds-thread op Mintos Community.

Table of Contents