Is de prestatie van de lening of de kredietverstrekker het belangrijkste?

06.01.2021

mintosblog

Met een ongeëvenaard aantal leningen afkomstig van vele kredietverstrekkers over de hele wereld, biedt het platform van Mintos een geweldige manier om een zeer gediversifieerde beleggingsportefeuille van leningen op te bouwen. Hoewel diversificatie het belangrijkste onderdeel is om op de lange termijn je financiële doelstellingen te behalen en risico’s te minimaliseren, blijft de vraag: hoe kies je in welke leningen je wilt beleggen? Moet je kijken naar de prestaties van de lening, of liever naar de financiële draagkracht van de kredietverstrekker? Of misschien allebei? Is de prestatie van de lening überhaupt belangrijk als de leningen een terugkoopverplichting van de…

Introductie van de Geschiktheids- & Passendheidsbeoordeling

16.12.2020

mintosblog

Terwijl we blijven werken aan het worden van een gereguleerd platform, introduceren we een toets om te beoordelen of de manieren van beleggen die we aanbieden geschikt en passend zijn voor de beleggers die deze willen gebruiken. (meer…)

Verdien tot 1% cashback met leningen van Revo

14.12.2020

mintosblog

Goed nieuws voor beleggers bij Mintos – Revo, een leningsbedrijf uit Rusland dat gespecialiseerd is in Buy Now Pay Later-leningen, heeft een nieuwe cashback-campagne gelanceerd.  (meer…)

Verbetering van de gebruikersinterface van Mintos

10.12.2020

mintosblog

We hebben onze gebruikersinterface gewijzigd om de gebruiksvriendelijkheid en de ervaring voor beleggers te verbeteren.

De navigatie op mintos.com is bijgewerkt. Sommige pagina’s die voorheen beschikbaar waren in de hoofdnavigatie, zijn nu beschikbaar onder Meer: (meer…)

Terugkoopgarantie krijgt de naam terugkoopverplichting

02.12.2020

mintosblog

Aan het begin van Mintos hebben we verschillende namen overwogen voor de toezegging van de kredietverstrekkers om leningen terug te kopen in het geval dat een kredietnemer in gebreke blijft. Uiteindelijk werd de term “terugkoopgarantie” gekozen, omdat we het een veelgebruikte juridische term vonden, die voor alle betrokken partijen begrijpelijk was. (meer…)

Vervolg op onze recente aankondiging over Notes

13.11.2020

mintosblog

Onlangs hebben we een update gedeeld over de komende introductie van Notes, de nieuwe financiële instrumenten die beschikbaar zullen zijn zodra Mintos een gereguleerd platform wordt. We kregen veel belangstelling en vragen over de werking van Notes. Hieronder zie je een compilatie van de meest gestelde vragen van beleggers die opdoken op onze blog en in e-mails aan onze klantenservice. (meer…)

Mintos crowdfunding campaign launches on 17 November 2020

10.11.2020

mintosblog

The official launch of the Mintos crowdfunding campaign on Crowdcube is set for Tuesday, 17 November 2020. 

We’re excited about the upcoming crowdfunding campaign, and we are very motivated by the great interest and response from our community! So far, 19 000 of you have already pre-registered for early access.  (meer…)

Mintos is crowdfunding

06.11.2020

mintosblog

For the first time, our investors will have the chance to own a part of Mintos! In our upcoming fundraising round, we’re allocating part of our target amount for crowdfunding. The campaign is set to launch in late November and by signing up, pre-registered investors will get the opportunity to invest before anyone else. (meer…)

Over de updates over geschorste en in gebreke gebleven kredietverstrekkers

30.10.2020

mintosblog

In de afgelopen maanden hebben we een aantal dingen veranderd in de manier waarop we updates delen over geschorste kredietverstrekkers. We willen graag verduidelijken waar je alle benodigde informatie kunt vinden. (meer…)

Bijgewerkte criteria voor het classificeren van kredietverstrekkers

28.10.2020

mintosblog

Als onderdeel van onze verhuizing van Mintos Risk Ratings naar Mintos Risk Score hebben we de criteria voor de status ‘In gebreke’ herzien en willen dit nu graag delen om hieromtrent meer duidelijkheid te scheppen. (meer…)

Important

Volg ons