Ērtāks naudas iemaksas veids – iepazīstinām ar kevin.

Mintos ir ieviesis uzlabotu naudas iemaksas procesu, izmantojot mūsu jaunā sadarbības partnera kevin. piedāvāto risinājumu. Tagad tavi naudas pārskaitījumi būs efektīvāki nekā jebkad iepriekš. kevin. nodrošina ātrākus pārskaitījumus, vienkāršotu procesu un lielāku drošību. Tu vari ērti iniciēt bankas pārskaitījumus tieši uz savu Mintos kontu, aizmirstot par manuālu informācijas kopēšanu un ielīmēšanu.

Mintos produktu vadītājs Mārcis Goģis komentē sadarbību ar kevin.:

Mūsu mērķis ir nepārtraukti uzlabot investoru pieredzi Mintos platformā. Viens no galvenajiem investoru izteiktajiem lūgumiem ir vienkāršot līdzekļu iemaksas procesu. Līdz ar to mūsu prioritāte ir sadarboties ar partneri, kurš spēj nodrošināt visaptverošu pārklājumu ES banku tīklā.

Mūsu partnerība ar kevin. ļauj to panākt, pateicoties piekļuvei modernai atvērto maksājumu infrastruktūrai un jaunākajiem maksājumu noteikumu atjauninājumiem.”

Ieviešot kevin., mēs īstenosim savu mērķi sniegt investoriem vislabāko pieredzi Mintos platformā. Mēs zinām, ka tev ir svarīgs ātrums, ērtums un drošība, un esam pārliecināti, ka kevin. nodrošinās tieši to!

Visaptverošs banku pārklājums

Visu Eiropu aptverošs pārklājums ļauj investoriem bez liekām problēmām papildināt Mintos kontu pāri robežām. kevin. maksājumu vārteja aptver labi attīstītu banku tīklu visās ES un EEZ valstīs. Tas nozīmē vairāk nekā 350 miljonus potenciālo investoru visā Eiropā. Piešķir savām investīcijām starptautisku pārklājumu ar Mintos un kevin.

Uzlabotas drošības funkcijas

kevin. ir saņēmis maksājumu iestādes licenci un ir licencēts trešās puses pakalpojumu sniedzējs. Šo licenci ir piešķīrusi Lietuvas Banka.

Izmantojot kevin., maksājumi no konta uz kontu ļauj investoriem Mintos platformā iemaksāt naudu ātri un droši. Šajā procesā Mintos investoru finanšu informācija tiek saglabāta drošībā.

kevin. izmanto esošos autentifikācijas un autorizācijas mehānismus, ko lieto bankas, saskaņā ar PSD2 un RTS (Regulatīvajiem tehniskajiem standartiem).

Veic iemaksas Mintos platformā ar kevin.

  1. Izvēlies banku
  2. Ievadi iemaksas summu un apstiprini
  3. Tu tiksi novirzīts uz izvēlēto banku, lai autentificētu un autorizētu iemaksu

Tas arī viss – iemaksa ir veikta!

Ja tev ir jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lai sāktu izmantot kevin., mūsu komanda tev palīdzēs.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner