Mintos lanceert een nieuwe Achterstallig-pagina

Op 6 maart 2023 lanceren we een nieuwe Achterstallig-pagina om de transparantie over achterstallige betalingen te verbeteren. Op deze pagina vind je een overzicht van je betalingen die worden teruggevorderd en de teruggevorderde bedragen. Deze pagina vervangt de huidige “In Terugvordering”-pagina op je Mintos account en is op dezelfde manier toegankelijk.

We verplaatsen de komende weken ook de kredietverstrekkers die betalingen in behandeling hebben geherstructureerd naar de nieuwe pagina — op dit moment zijn dat: Creditstar, ID Finance, en IDF Eurasia. Tijdelijke gevallen omvatten betalingen die meer dan 7 dagen vertraging oplopen binnen het gebruikelijke afwikkelingsproces, maar worden niet als lopende zaken beschouwd. Veel voorkomende redenen voor dergelijke korte vertragingen zijn een opgehouden bankoverschrijving of een betalingsherziening door de commerciële bank.

Via de Achterstallig-pagina krijg je toegang tot achtergrondinformatie, een uitleg over de nieuwe, meer gedetailleerde zaakstatussen en de rapporten die je gewend bent.

De volgende update over teruggevorderde bedragen van de geschorste en in gebreke gebleven kredietverstrekkers zal samen met de nieuwe pagina gepubliceerd worden.

Als je vragen hebt of feedback wilt geven, neem dan deel aan het gesprek in onze Community.

Delen:

Wil je iets delen?

Stel vragen, deel je mening en discussieer met andere beleggers in onze community.

community-banner