Mintos spustí novou stránku Platby po splatnosti

V rámci zvýšení úrovně transparentnosti kolem plateb od úvěrových společností, jež jsou po splatnosti, spustíme již 6. března 2023 novou stránku nazvanou Platby po splatnosti. Na stránce naleznete přehled plateb, které jsou momentálně v procesu vymáhání, a informace o již získaných částkách. Stránka ve Vašem účtu Mintos nahradí stávající stránku V procesu vymáhání a dostanete se na ni stejným způsobem.

Na novou stránku také v příštích týdnech přesuneme úvěrové společnosti, jejichž platby ve zpracování byly restrukturalizovány, což se v tuto chvíli týká společností Creditstar, ID Finance a IDF Eurasia. Krátkodobé případy budou zahrnovat platby, které se zpozdí o více než 7 dní v rámci obvyklého procesu vypořádání, avšak nejsou považovány za déle trvající případy. Běžnými důvody, proč by se platby mohly takto opozdit, jsou zdržení bankovního převodu nebo kontrola platby ze strany komerční banky.

Na stránce Platby po splatnosti budete mít přístup k bližším informacím o úvěrových společnostech, vysvětlení nových a mnohem podrobnějších statusů jednotlivých případů a klasickým zprávám, na než jste zvyklí z předchozích období.

Následující edice aktuálních zpráv o prostředcích získaných od suspendovaných úvěrových společností a úvěrových společností v úpadku bude zveřejněna společně s novou stránkou.

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky, zapojte se do diskuze na našem fóru Mintos Community.

Sdílet:

Chcete se podělit o svůj názor?

Pište své nápady, pokládejte dotazy a diskutujte s jinými investory na našem diskuzním fóru Mintos Community.

community-banner