Mintos laidīs klajā jaunu kavēto maksājumu lapu

2023. gada 6. martā mēs laidīsim klajā jaunu kavēto maksājumu lapu, lai uzlabotu pārredzamību attiecībā uz kavētajiem maksājumiem. Šajā lapā būs redzams Tavu atgūšanas procesā esošo maksājumu sadalījums, kā arī atgūtās summas. Tā aizstās pašreizējo “Atgūšanas procesā” lapu Tavā Mintos kontā, un tai varēs piekļūt tādā pašā veidā.

Tuvākajās nedēļās uz jauno lapu pārvietosim arī kreditēšanas uzņēmumus, kuriem ir restrukturizēti procesā esošie maksājumi – pašlaik tie ir Creditstar, ID Finance un IDF Eurasia. Pagaidu gadījumi ietver maksājumus, kas parastajā norēķinu procesā kavējas ilgāk par 7 dienām, bet netiek uzskatītas par pašlaik izskatāmām lietām. Šādu īsu kavējumu iemesli parasti ir aizturēts bankas pārskaitījums vai komercbankas veikta maksājuma pārskatīšana.

No kavēto maksājumu lapas Tu varēsi piekļūt pamatinformācijai, skaidrojumiem par jaunajiem, detalizētākajiem lietu statusiem, kā arī jau ierastajiem pārskatiem.

Nākamā atjauninātā informācija par summām, kas atgūtas no kreditēšanas uzņēmumiem, kuru darbība ir apturēta un kuri nepilda saistības, tiks publicēta vienlaicīgi ar jauno lapu.

Ja vēlies uzdot jautājumus vai dalīties ar viedokli, pievienojies sarunai mūsu kopienā.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner