Zenka Mintos platformā turpmāk būs daļa no Sun Finance

AS Sun Finance Group ir iegādājusies vairākuma akciju daļu AS Zenka Group, Kenijā strādājošā tiešsaistes kreditēšanas uzņēmumā.

Kā daļa no Sun Finance grupas Zenka arī turpmāk sadarbosies ar Mintos, piedāvājot investoriem iespēju investēt Kenijas tirgū izsniegtos aizdevumos. Iegūtais finansējums tiks izmantots, lai turpinātu attīstīt Zenka finanšu risinājumus un palielinātu uzņēmuma tirgus daļu Kenijā.

"Zenka iegāde ir nozīmīgs notikums Sun Finance darbībā, ļaujot paplašināties un ieiet jaunā kontinentā. Iegādātais uzņēmums ir sekmīgi un plūstoši iekļauts Sun Finance operatīvajā struktūrā kā atsevišķs centrs, un turpmāk tas darbosies kā neatņemama Sun Finance sastāvdaļa,"

Sun Finance dibinātājs un vadītājs Toms Jurjevs

2018. gadā dibinātais Zenka ir Kenijā strādājošs licencēts kreditēšanas uzņēmums. Zenka tiek virzīts tirgū kā uzņēmums, kas piedāvā inovatīvus un elastīgus finanšu risinājumus un apmierina daudzveidīgās klientu vajadzības. Iegādes ietvaros Sun Finance saglabās Zenka zīmola nosaukumu vietējā tirgū.

Lūdzu, ņem vērā, ka Mintos investorus šīs izmaiņas neietekmē. Sun Finance un Zenka parādzīmes nekādā veidā nemainīsies. Nākamnedēļ mēs investoriem sniegsim papildu informāciju.

Par Sun Finance grupu

Mintos platformā ir pieejami Sun Finance zīmoli, kas darbojas Latvijā, Polijā, Dānijā, Kazahstānā, Meksikā un Vjetnamā. No 2019. gada aizdevumu izsniedzēju zīmoli ir apvienoti zem Sun Finance zīmola. Uzņēmums izmanto jaunākās tehnoloģijas, lai nodrošinātu tūlītēju klientu identifikāciju un novērtēšanu. Sun Finance turpina nepārtrauktu izaugsmi savos galvenajos tirgos, kā arī apsver stratēģiskās iespējas ieiet jaunos tirgos.

Daži Sun Finance un Mintos kapitāla investori pārklājas.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner