ID Finance Spānija ieņēmumi 2023. gada pirmajā pusē sasniedz 59 milj. eiro

ID Finance Spānija S.A.U. ir publicējis 2023. gada pirmā pusgada auditētos finanšu rezultātus. Uzņēmums ir sniedzis šādu darbības un finanšu informāciju:

ID Finance Spain neto ienākumi sasniedza 4,4 miljonus eiro. Tas sasistāms ar uzņēmuma neto portfeļa pieaugumu par 8% līdz 51 miljonam eiro, kas ir līdz šim labākais rādītājs.[1] Gada pirmajā pusgadā uzņēmums izsniedza patēriņa kredītus 121 miljona eiro apmērā, apstrādājot vairāk nekā 70 000 pieteikumu mēnesī.

Līdztekus tam ID Finance Spānija noturēja arī spēcīgu pašu kapitāla pozīciju 25,8% apmērā, kas ir par 2,1 procentpunktu vairāk nekā iepriekšējā gadā. ID Finance Spain eiroobligācijas turpina ievērot savas saistības ar ievērojamu rezervi: pašu kapitāla/aktīvu attiecība (vairāk nekā 26% salīdzinājumā ar prasītajiem 15%) un procentu segums (vairāk nekā 3x salīdzinājumā ar prasītajām 1,5x).

"Neraugoties uz globālās vides radītajām ekonomiskajām problēmām, ID Finance 2023. gada pirmajā pusgadā ir uzrādījis labus rezultātus. Mūsu rezultātu pamatā ir nemitīgā koncentrēšanās uz klientu apkalpošanu, tehnoloģiskajām inovācijām un darbības efektivitāti. Mēs turpināsim izmantot šīs stiprās puses, lai nodrošinātu teicamus rezultātus un maksimāli palielinātu akcionāru vērtību,"

komentē Boris Batine, ID Finance līdzdibinātājs

Par ID Finance

ID Finance ir datu zinātnes, kredītspējas vērtēšanas un digitālo finanšu uzņēmums, kas ievieš finanšu tehnoloģiju inovācijas jaunietekmes tirgos un piedāvā virkni ērtu, konkurētspējīgu un pārredzamu aizdevumu produktu internetā. Uzņēmums izmanto mašīnmācības un augsta līmeņa datu zinātnes metodes, lai uzlabotu piekļuvi konkurētspējīgiem finanšu pakalpojumiem. ID Finance galvenais birojs atrodas Barselonā, un tas ar zīmoliem MoneyMan un Plazo darbojas Spānijā, Brazīlijā un Meksikā, savukārt uzņēmuma pētniecības un attīstības centrs ir izvietots Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Uzņēmuma dibinātāji iepriekš strādāja banku sektorā, tostarp Deutsche Bank un Royal Bank of Scotland. ID Finance uzticas gan privāti, gan institucionāli investori no visas pasaules. FT 1000 sarakstā ID Finance jau sesto gadu pēc kārtas ir ierindots kā viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem Eiropā. Wired žurnāls to ir atzinis arī par vienu no karstākajiem jaunuzņēmumiem Barselonā.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner