ID Finance Spānija ziņo par 2023. gada 1. ceturkšņa rezultātiem un jauniem projektiem

ID Finance Spānija ir publicējis 2023. gada 1. ceturkšņa auditētos finanšu rezultātus. Uzņēmums ir sniedzis šādu darbības un finanšu informāciju:

2022. gadā ID Finance ieņēmumi bija 170 miljoni eiro un peļņa – 6,3 miljoni eiro. Uzņēmums informē, ka 2023. gada 1. ceturksnī tika pārsniegta 50 miljonu eiro robežu, kas ir 5% pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

2023. gada pirmajos piecos mēnešos ID Finance Spānija pamatprodukts MoneyMan nodrošināja peļņu 3,8 miljonu eiroapmērā. Daļa no šīs peļņas, aptuveni 300 000 eiro, tika reinvestēta jaunu finanšu risinājumu izstrādē, kuru mērķis ir piedāvāt klientiem jaunas produktu funkcijas.

Uzņēmums saglabāja arī spēcīgu kapitāla pozīciju, kā rezultātā pašu kapitāla un aktīvu attiecība bija 27,2%, kas ir par 3% vairāk nekā 2022. gada decembrī.

"Šajos mainīgajos apstākļos mēs esam izvēlējušies pārorientēties no straujas izaugsmes uz iekšējo procesu optimizāciju un atbilstoša riska līmeņa uzturēšanu, lai nodrošinātu ilgtspējīgu rentabilitāti. Šāda pieeja mūsu uzticamajiem investoriem garantē drošu vidi tik neskaidrā pasaulē. Tanī pat laikā mēs turpinām izstrādāt jaunus produktus, uzlabot klientu pieredzi un likt pamatus nākamajam izaugsmes posmam,"

skaidro Boris Batine, ID Finance līdzdibinātājs

ID Finance sniedz iespēju privātajiem investoriem piedalīties uzņēmuma izaugsmē. Uzņēmuma eiroobligāciju programma 40 miljonu eiro apmērā (ISIN: XS2231806394) ir pieejama tirdzniecībai Frankfurtes fondu biržā, dodot investoriem iespēju investēt, sākot no 1000 eiro.

ID Finance piedāvā investoriem iespēju piedalīties 30 miljonu eiro lielajā akciju kārtā, ko nesen noslēdza Apvienotās Karalistes aktīvu pārvaldītājs Kingsway Capital. Piedaloties tajā, investori kļūs par ID Finance izaugsmes līdzgaitniekiem, uzņēmumam koncentrējoties uz paplašināšanos un vadošās finanšu labsajūtas lietotnes Plazo ieviešanu Dienvideiropā un Latīņamerikā. Divas iepriekšējās pūļa finansējuma kampaņas Crowdcube piesaistīja kapitālu gandrīz 8,9 miljonus eiro apmērā.

Vairāk informācijas

Ierobežotu laika periodu tu vari saņemt naudas atmaksu par investīcijām ID Finance Spānija parādzīmēs:

  • 1% apmērā par parādzīmēm ar atlikušo termiņu līdz 30 dienām;
  • 2% apmērā par parādzīmēm ar atlikušo termiņu no 31 dienas līdz 3 mēnešiem;
  • 3% apmērā par parādzīmēm ar atlikušo termiņu 3 mēneši un 1 diena vai ilgāku.

Šis piedāvājums ir spēkā no 2023. gada 19. līdz 30. jūnijam.

Vairāk informācijas

Par ID Finance

ID Finance ir datu zinātnes, kredītspējas vērtēšanas un digitālo finanšu uzņēmums, kas ievieš finanšu tehnoloģiju inovācijas jaunietekmes tirgos un piedāvā virkni ērtu, konkurētspējīgu un pārredzamu aizdevumu produktu internetā. Uzņēmums izmanto mašīnmācības un augsta līmeņa datu zinātnes metodes, lai uzlabotu piekļuvi konkurētspējīgiem finanšu pakalpojumiem. ID Finance galvenais birojs atrodas Barselonā, un tas ar zīmoliem MoneyMan un Plazo darbojas Spānijā, Brazīlijā un Meksikā, savukārt uzņēmuma pētniecības un attīstības centrs ir izvietots Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā. Uzņēmuma dibinātāji iepriekš strādāja banku sektorā, tostarp Deutsche Bank un Royal Bank of Scotland. ID Finance uzticas gan privāti, gan institucionāli investori no visas pasaules. FT 1000 sarakstā ID Finance jau sesto gadu pēc kārtas ir ierindots kā viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem Eiropā. Wired žurnāls to ir atzinis arī par vienu no karstākajiem jaunuzņēmumiem Barselonā.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner