IDF Eurasia Kazahstānas uzņēmums (zīmols Solva) piesaista 20 milj. ASV dolāru investīcijas

IDF Eurasia (zīmols Solva) informē, ka ir piesaistījis kapitāla investīcijas 20 miljonu ASV dolāru apmērā no Neo Crystal Holdings Limited — uzņēmuma, kuru atbalsta Sawiris ģimene un Zoser Capital Partners (ZCP). IDF Eurasia ir sniedzis šādus jaunākos finanšu un darbības datus: Piesaistītās kapitāla investīcijas ļaus IDF Eurasia turpināt attīstīt digitālos finanšu produktus mikro, mazajiem un vidējiem uzņēmumiem un veicināt darba vietu radīšanu reģionā.

IDF Eurasia ziņo, ka daļu no finansējuma plāno izmantot, lai atbalstītu notiekošo uzņēmuma pārveidi no mikrofinansēšanas organizācijas par pilnībā licencētu uz MVU orientētu banku, ko ir paredzēts pabeigt 2024. gadā. Šīs pārveides mērķis ir ievērojami palielināt IDF Eurasia kapacitāti un finansējuma aptvērumu, ieviest jaunus finansējuma avotus no norēķinu kontiem un noguldījumiem, kā arī papildināt piedāvājumu ar darījumu produktiem. Kapitāla investīciju mērķis ir arī paātrināt uzņēmuma reģionālās paplašināšanās plānus, kas vērsti uz IDF Eurasia kredītnovērtējuma platformas ieviešanu visā Vidusāzijā.

"Esam gandarīti par šo jauno stratēģisko partnerību un priecājamies par nākotnes perspektīvām. Mēs uzskatām, ka Solva gūs lielu labumu no pazīstama un cienījama starptautiska investora, un papildu finansējums paātrinās mūsu reģionālās stratēģijas un paplašināšanās plānu īstenošanu. Uzsākot aktīvu mūsu uzņēmuma pārveidi no nebanku finanšu iestādes par pilnībā licencētu banku, ir būtiski sadarboties ar zinošu un uzticamu starptautisku partneri, kurš atbalsta mūsu attīstības vīzija un ilgtspējības principus,"

komentē Solva līdzdibinātājs Boris Batine

Par IDF Eurasia (Solva zīmols)

IDF Eurasia (Solva zīmols) darbojas, izmantojot zīmolus Moneyman un Solva. IDF Eurasia naudas aizņemšanās procesu padara ērtu un pieejamu ikvienam, kam ir interneta pieslēgums. Uzņēmums lēmumu pieņemšanas procesā izmanto vismodernākās tehnoloģijas, un tas ievēro atbildīgas aizdošanas principus, kā arī sniedz ieguldījumu sabiedrības ilgtspējīgā finanšu attīstībā. Innovation Time Award ir atzinusi IDF Eurasia (Solva zīmols) par inovatīvāko finanšu uzņēmumu. Saskaņā ar Kazahstānas Nacionālās bankas datiem Solva ir viens no pieciem lielākajiem mikrofinansēšanas uzņēmumiem.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner