Investoru Toomas konference: Noskaties Mintos izpilddirektora Mārtiņa Šultes diskusiju

Mūsu mājaslapā tagad ir iespējams noskatīties Mintos vadītāja un līdzdibinātāja Mārtiņa Šultes diskusiju ar Kristi Saare Investor Toomas konferencē!

Viņi apsprieda problēmas, ar kurām Mintos ir saskāries, piemēram, COVID-19 krīzi un kara Ukrainā ietekmi. Šulte sniedza ieskatu par Mintos attīstību tā septiņu pastāvēšanas gadu laikā un ieskicēja nākotnes plānus.

Ikviens, kurš nevarēja klātienē apmeklēt konferenci, tagad var noskatīties diskusijas ar Mārtiņu Šulti videoierakstu, tādējādi gūstot iespēju uzzināt vairāk par Mintos darbību.

Noskatīties!

Ar sparu uzsākot jauno gadu, Mintos vadītājs un līdzdibinātājs Mārtiņš Šulte uzstāsies šī gada Investor Toomas konferencē, kas norisināsies 2023. gada 21. janvārī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Pēc veiksmīgās Investor Toomas konferences 2022. gadā, tā arī šogad tiek gaidīta ar lielu interesi. Apmeklētāji tajā no nozares ekspertiem cita starpā uzzinās par investīciju tendencēm, iespējām un uzņēmējdarbību.

Šulte konferences laikā diskutēs par pieejām, kā ar pūļa finansējuma palīdzību uzrādīt labākus rezultātus nekā citi tirgus dalībnieki. Viņš balstīsies uz savu pieredzi, kas gūta, vadot veiksmīgu pūļa finansējuma kampaņu. Mārtiņām pievienosies uzņēmēja un blogere Kristi Saare, kas ieguvusi titulu “Gada investors 2021”.

Uzzini vairāk vai reģistrē savu interesi. Uz tikšanos konferencē!

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner