Jaunas Iute Group Fractional Bonds Mintos platformā

Ar prieku informējam, ka Mintos platformā tagad ir pieejamas jaunas Fractional Bonds! Šis ir pirmais Fractional Bonds piedāvājums no Iute Group, un to apjoms ir ierobežots.

Iute Group (ar IuteCredit Finance S.à r.l starpniecību) piedāvās obligācijas līdz desmit miljonu eiro apmērā. Ienākumi no obligācijām tiks izmantoti, lai diversificētu uzņēmuma finansējuma struktūru un turpinātu uzņēmējdarbības attīstību jaunās valstīs.

Fractional Bonds galvenās iezīmes:

  • Ienesīgums līdz termiņa beigām (YTM) sākotnējam piedāvājumam: 12,488%1
  • Kupona likme: 11%2
  • Procentu maksājumi: reizi 6 mēnešos aprīlī un oktobrī
  • Dzēšanas termiņš: 2026. gada 6. oktobris

Fractional Bonds Mintos platformā

Mūsu sākotnējais piedāvājums ievērojami samazina uzsākšanas barjeru, dodot iespēju investēt, sākot ar tikai 50 eiro. Turklāt investori, kuri vēlas saņemt naudu pirms termiņa, var to izdarīt Mintos otrreizējā tirgū.

Gribi uzzināt vairāk? Ja esi jaunpienācējs obligāciju pasaulē un gribi uzzināt vairāk par to, kā tās darbojas, esam apkopojuši resursus, kas tev palīdzēs sākt un pieņemt pārdomātus investīciju lēmumus.

Vai tev ir jautājumi par Mintos platformā pieejamajām Fractional Bonds? Uzdod tos Mintos kopienas sadaļā “Fractional Bonds”.

Par Iute Group

Iute Group ir 2008. gadā Igaunijā dibināts finanšu tehnoloģiju uzņēmums. Grupa specializējas patēriņa finanšu, maksājumu pakalpojumu, banku un apdrošināšanas produktu jomā. Tā apkalpo klientus Albānijā, Bulgārijā, Moldovā un Ziemeļmaķedonijā. Iute Group savus aizdevumu portfeļus finansē ar pašu kapitālu, noguldījumiem un nodrošinātām obligācijām Frankfurtes biržas regulētajā tirgū un Nasdaq Baltic galvenajā sarakstā. Iute misija ir sniegt izcilu pieredzi personīgo finanšu jomā, pārsniedzot klientu gaidas.

1 Turpmāk, izvietojot šīs Fractional Bonds, var tikt piedāvāts cits YTM.
2 Fractional Bonds tiek piedāvātas ar atlaidi, tāpēc paredzamā atdeve investoriem, kuri investīciju tur līdz tās dzēšanas termiņam (YTM), ir augstāka nekā pamatā esošās obligācijas kupona likme.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner