Viss, kas tev jāzina par Mintos mobilo lietotni

Ja tu izmanto Mintos mobilo lietotni, drīzumā tev būs pieejamas papildu funkcijas. Lai uzlabotu konta pārskatu un drošību, kā arī padarītu investēšanu vienkāršāku un ātrāku, drīzumā piedāvāsim jaunas iespējas mūsu iOS un Android lietotnēm.

Mums ir svarīgas investoru sniegtās atsauksmes – jūs lūdzāt, mēs to īstenojām. Liels paldies ikvienam investoram, kurš sniedza atsauksmes! Bez jums tas nebūtu iespējams.

7 jauni un gaidīti mobilās lietotnes atjauninājumi

Pilnīga kavēto maksājumu funkcionalitāte iOS operētājsistēmā

Mūsu mērķis ir sniegt lielisku pieredzi visās platformās. Tāpēc mēs piedāvāsim pilnīgu kavēto maksājumu funkcionalitāti arī iOS lietotājiem, nodrošinot konsekventu un visaptverošu investīciju pārvaldību.

Diversifikācijas rādītāja lapa portfelī iOS un Android operētājsistēmām

Diversifikācija ir viens no galvenajiem veiksmīgas investīciju pārvaldības aspektiem. Lai palīdzētu Mintos lietotājiem novērtēt investīciju diversifikāciju, mēs ieviesīsim diversifikācijas rādītāja lapu lietotnes portfeļa sadaļā. Šī funkcija būs pieejama gan iOS, gan Android lietotājiem, sniedzot vērtīgu ieskatu par viņu investīciju portfeļu diversifikāciju.

Kavēto maksājumu grafiks Android operētājsistēmā

Mēs saprotam, cik svarīgi ir vizualizēt kavētos maksājumus, tāpēc esam izveidojuši kavēto maksājumu lapas grafiku, kas paredzēts tieši mūsu Android lietotājiem. Šis grafiks sniegs skaidru pārskatu par kavētajiem maksājumiem, ļaujot lietotājiem sekot līdzi un pārvaldīt savas investīcijas.

"Skatīt jaunumus" par kavētajiem maksājumiem

Lai uzlabotu lietotāju pieredzi Android operētājsistēmā, mēs ieviesīsim iespēju “Skatīt jaunumus” par kavētajiem maksājumiem. Šī funkcija ļaus lietotājiem lietotnē piekļūt detalizētai informācijai un atjauninājumiem par kavētajiem maksājumiem.

E-pasta verifikācija reģistrējoties

Mūsdienu digitālajā vidē īpaši būtiska ir drošība un verifikācija. Mēs nepārtraukti strādājam pie lietotāju drošības uzlabošanas Mintos platformā, un šī procesa ietvaros ieviesīsim e-pasta verifikāciju reģistrējoties. Šis papildu verifikācijas solis palīdzēs aizsargāt lietotāju kontus un nodrošinās drošu pievienošanās pieredzi.

Dzīvesvietas apliecinājuma atjaunināšana reģistrējoties

Lai vienkāršotu reģistrēšanās procesu un nodrošinātu atbilstību normatīvajām prasībām, mēs atjaunināsim dzīvesvietas apliecinājuma dokumentus jaunajiem lietotājiem. Šis atjauninājums veicinās raitāku un efektīvāku reģistrēšanās procesu, vienlaikus saglabājot nepieciešamos juridiskos un regulatīvos standartus.

Lietotnes ātruma uzlabojumi

Mēs saprotam, cik svarīgs ir ātrums un efektivitāte, lai nodrošinātu augstākās klases lietotāja pieredzi. Lietotāji var sagaidīt ātrāku un atsaucīgāku lietotni, kas ļaus viegli un ērti piekļūt savai finanšu informācijai.

Kas investoriem patīk Mintos lietotnē

  • PIN vai biometriskā autentifikācija drošai piekļuvei
  • Investīciju pārskats, tostarp konta atlikums, investīcijām pieejamie līdzekļi, investētie līdzekļi, procesā esošie maksājumi un kavētie maksājumi
  • Detalizēts investīciju portfeļa sadalījums
  • Atdeves grafiks, lai sekotu līdzi atdevei
  • Sekot līdzi izņemto līdzekļu apjomam

Esi informēts, izmantojot pašpiegādes paziņojumus

Tu vari saņemt pašpiegādes paziņojumus, lai uzzinātu jaunāko informāciju par svarīgām darbībām kontā, investīciju iespējām un platformas atjauninājumiem. Pašreizējās paziņojumu iespējas ir šādas:

  1. Darījumu paziņojumi informē par ienākošajiem darījumiem, tostarp iemaksām un bonusu maksājumiem, lai tu zinātu, kas notiek kontā.
  2. Procentu paziņojumi informē par katru dienu, nedēļu un mēnesi saņemtajiem procentiem, ļaujot tev sekot līdzi saviem ienākumiem un uzraudzīt investīciju sniegumu.
  3. PAS paziņojumi informē, ja tavā personalizētajā automatizētajā stratēģijā ir neinvestēti līdzekļi.

Esi informēts - ieslēdz lietotnes paziņojumus:

IOS

  1. Savā iPhone telefonā ej uz Iestatījumiem
  2. Atver sadaļu Paziņojumi. Paziņojumu iestatījumos tu redzēsi sarakstu ar visām ierīcē instalētajām lietotnēm.
  3. Ritini līdz Mintos lietotnei un pieskaries Mintos ikonai
  4. Lai iespējotu lietotnes paziņojumus, pārliecinies, vai ir ieslēgts Atļaut paziņojumus. Ja tas ir iespējots, tas ir zaļā krāsā.
  5. Pielāgo paziņojumus, kurus gribi saņemt

Android

  1. Savā Android ierīcē atver Iestatījumi lietotni.
  2. Iestatījumu izvēlnē ritini uz leju un meklē iespēju Paziņojumi vai Skaņa un paziņojumi.
  3. Lai piekļūtu paziņojumu iestatījumiem, pieskaries Paziņojumi vai Skaņa un paziņojumi. Meklē Lietotņu paziņojumi vai līdzīgu opciju.
  4. Pieskaries Lietotņu paziņojumi, lai skatītu ierīcē instalēto programmu sarakstu.
  5. Ej uz Mintos lietotni un pieskaries Atļaut paziņojumus vai līdzīgai iespējai. Atkarībā no ierīces un Android versijas šis iestatījums var būt apzīmēts atšķirīgi.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner