Mintos sāk piedāvāt augsta ienesīguma Fractional Bonds

Ar lielāko prieku informējam, ka Mintos platformā tagad ir pieejamas augsta ienesīguma Fractional Bonds! Šis piedāvājums mūsu investoriem paver korporatīvo obligāciju pasauli, sniedzot pieejamu un vienkāršu iespēju diversificēt investīciju portfeli, iekļaujot tajā arī obligācijas.

Līdz šim obligācijas, it īpaši augsta ienesīguma obligācijas, privātajiem investoriem, kuriem nav ievērojama apmēra kapitāla, nebija pieejamas. Bet tagad investori Mintos platformā var investēt augsta ienesīguma obligācijās, sākot ar tikai 50 eiro un bez komisijas maksas, tādējādi mainot cilvēku pieeju investēšanai fiksēta ienākuma vērtspapīros.

Sākotnēji mēs piedāvāsim investīcijas augsta ienesīguma korporatīvajās obligācijās, ko emitējuši Mintos platformā esošie uzņēmumi. Kā pirmais to uzsāks Eleving, bet tuvākajā nākotnē arī citi uzņēmumi, piemēram, Sun Finance, Esto un DelfinGroup. Pašlaik mēs strādājam pie tā, lai paplašinātu piedāvājumu, aptverot dažādus obligāciju veidus un nozares, tostarp lauksaimniecību, ražošanu un citas.

"Mintos mērķis ir dot iespēju privātpersonām pārņemt kontroli pār savu finanšu nākotni, sniedzot piekļuvi daudzveidīgām investīciju iespējām. Augsta ienesīguma Fractional Bonds ieviešana ir nozīmīgs solis ceļā uz šī mērķa sasniegšanu, nodrošinot, ka visi investori neatkarīgi no pieejamo līdzekļu apmēra var gūt labumu no zemākas volatilitātes un stabilās atdeves, ko nodrošina obligācijas"

Mintos vadītājs un līdzdibinātājs Mārtiņš Šulte.

Uzdod savus jautājumus vai izsaki komentārus Mintos kopienas sadaļā par Fractional Bonds.

Dalies:

Vēlies ko teikt?

Uzdod jautājumus, dalies ar viedokli un diskutē ar citiem investoriem mūsu Kopienā.

community-banner