Spouštíme Fractional Bonds s vysokým výnosem na Mintosu

S potěšením oznamujeme, že na Mintosu spouštíme Fractional Bonds s vysokým výnosem! Tato nabídka otevírá našim investorům svět korporátních dluhopisů a umožňuje každému dostupným a jednoduchým způsobem diverzifikovat své portfolio pomocí dluhopisů.

V minulosti byly dluhopisy, obzvlášť ty s vysokým výnosem, pro drobné investory nedisponující značným kapitálem nedostupné. Na Mintosu mohou nyní investoři investovat do dluhopisů s vysokým výnosem s pouhými 50 € a bez poplatků za investování. Měníme tak způsob, jakým lidí přistupují k investování do cenných papírů s pevným výnosem.

Zpočátku budeme nabízet investice do korporátních dluhopisů s vysokým výnosem od úvěrových společností, které již na Mintosu působí: Začneme skupinou Eleving a později představíme i další, jako je Sun Finance, ESTO a DelfinGroup. Mezitím také pracujeme na tom, abychom naši nabídku dále rozšířili na různé typy dluhopisů a oborů, např. zemědělství, výroba a další.

„Je závazkem Mintosu posilovat postavení jednotlivců a pomáhat jim převzít kontrolu nad svou finanční budoucností tím, že jim dáváme přístup k široké škále investičních příležitostí. Uvedení Fractional Bonds s vysokým výnosem je významným krokem k dosažení tohoto cíle. Všichni investoři, bez ohledu na své finanční prostředky, nyní mohou těžit z nižší volatility a stabilní návratnosti, kterou dluhopisy nabízejí.“

Martins Sulte, generální ředitel a spoluzakladatel Mintosu.

O své dotazy a připomínky ohledně Fractional Bonds se můžete podělit ve speciálním vlákně na Mintos Community.

Sdílet:

Chcete se podělit o svůj názor?

Pište své nápady, pokládejte dotazy a diskutujte s jinými investory na našem diskuzním fóru Mintos Community.

community-banner